Hvad skal man spise for at få sund hud

03/27/2012 by admin

Hud lider under en række forskellige spørgsmål i hele livet, men der vil altid være noget at kæmpe. Udover aktuelle behandlinger gearet en sund kost til sund hud lige så meget som produkter og dermatologer. Forbrugende de rigtige antioxidanter, er vitaminer og mineraler afgørende for klare hud, der er resistente over for tidlig ældning og hudlidelser.

Acne

Acne er ofte forbundet med ungdomsårene, men dette er et problem, der kan ramme mennesker i alle aldre. Det er vigtigt at vide, at når kæmper acne, fjerne fastfood og raffinerede fødevarer fra din kost. Disse fødevarer medføre overproduktion af talg, der forårsager bumser.Spis mere fiber fødevarer for at hjælpe din krop fjerne skadelige giftstoffer. Spis fødevarer rige på vitamin A--som gulerødder, søde kartofler og æg--til at styre talgproduktion i huden. E-vitamin og folinsyre findes i spinat også hjælpe med at rydde hud. En B-kompleks vitamin er nyttigt at tage når lider af acne, fordi det udjævner hudens tone og hjælper med at administrere stressniveau.

Psoriasis og eksem

Psoriasis og eksem er både kroniske hudsygdomme, der ikke kan helbredes, men udbrud kan kontrolleres og symptomerne mindsket med korrekt ernæring.

Beta-caroten og zink er de to vigtigste næringsstoffer, at helbrede og forhindre psoriasis og eksem. Beta-caroten er en kraftig antioxidant, der forvandler til a-vitamin i systemet. Zink er ofte tabt med hud kaste fra disse betingelser og er gavnlige i at forhindre flare-ups.Spise en kost højt i koldt vand fisk, der indeholder omega-3 fedtsyrer. Dette medvirker til at forhindre psoriasis og eksem.

Undgå alkohol, som kan forårsage udbrud. Spise gulerødder, persille og kartofler, fordi de er fulde af beta-caroten og zink.

Alderspletter

Alderspletter er et resultat af bebyggede affald i kroppen og længerevarende frie radikaler. Disse steder er karakteriseret som rå, mørk, cirkulære pletter på ansigt og krop, der er gullige eller brune. De bedste vitaminer for alderspletter er vitamin E og vitamin C.E-vitamin er en antioxidant, som reparerer hudskader og forsinker aldringsprocessen. Vitamin C er en antioxidant, der reparerer huden væv og forhindrer skader.Spinat, grøn peber og gulerødder er gode kilder til vitamin E og C. Det er bedst at spise rå grøntsager, når de forsøger at behandle alderspletter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com