Langsigtede virkninger af Concerta

03/07/2012 by admin

Facial tics og afhængighed af medicin er et par af de langsigtede virkninger af at tage Concerta. Patienter, der tager denne medicin er også fundet at senere blive afhængige af andre stimulerende stoffer. Anvendelserne og andre oplysninger nedenfor kan hjælpe i din beslutning om at bruge eller har dit barn bruger denne medicin. Tage fordele kontra risiciene i betragtning, når man ser ind i Concerta.

Bruger

Concerta anvendes til behandling af opmærksomhed underskud hyperaktivitet Disorder(ADHD) hos børn i alderen seks og ældre samt nogle voksne.

Fordele

Børn, der bruger denne medicin har vist fremgang i holder fokus på opgaver og er mindre tilbøjelige til at blive forstyrrende end dem med ADHD, der ikke tager Concerta.

Lægemiddelinteraktioner

Hvis du bruger en MAO-hæmmer, bør du ikke tage Concerta. Hvis du tager visse antidepressiva eller antikoagulanter, bør du lade din læge vide, før du tager denne medicin.

Bivirkninger

Glaukom, agitation, opkastning, diarré, mavesmerter, svimmelhed og kramper er nogle af de bivirkninger forbundet med at tage denne medicin.

Advarsel

Hos patienter med hjerteproblemer, har der været rapporteret tilfælde af pludselig død, når du tager denne medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com