Den bedste kur mod iskias

03/03/2012 by admin

Iskias refererer til de symptomer og smerter forbundet med skader på iskiasnerven. Iskias er normalt karakteriseret ved smerter, svaghed, tinging, følelsesløshed og svaghed i én eller begge ben. Behandlinger omfatter hvile, fysisk terapi, medicinsk behandling og i sjældne tilfælde, kirurgi.

Resten og fysioterapi

Generelt, den bedste behandling for iskias er at tillade betingelsen at løse på sin egen over tid. En række skridt er taget til at hjælpe iskias løse sig selv. Første, nogle patienter er ordineret en Fysioterapi regime, herunder mild øvelser af den nederste del af ryggen og musklerne i underekstremiteterne. Strække Piriformis muskel kan også være nyttigt, som kan afbalancere bækken (du kan fortælle, hvis dit bækken er ubalanceret liggende på gulvet og lægger dine hænder ved hvor dit bælte går for at føle hvis der er mere pres på den ene side af dit bækken end den anden). Endelig, glasur din iskiasnerven og/eller støtte nerven med en bandage eller andre støtte enhed, kan hjælpe støtte genopretning.

Medicinsk behandling

Nogle patienter får steroid injektioner til og omkring iskiasnerven at reducere inflammation. Mange patienter tager smertestillende medicin for symptomer på iskias, mens de venter for iskiasnerven til hæl. Analgetika (over-the-counter smertestillende medicin såsom acetaminophen) eller andre non-steroide anti-inflammatoriske medicin kaldet NSAID er normalt ordineres først. Hvis dette ikke fritager smerten, kan være anbefalet receptpligtig smertestillende medicin. Smertestillende medicin, der har vist sig effektiv i behandlingen af iskias omfatter carbamazepin, phenytoin og tricykliske antidepressiva.

Kirurgi

I sjældne tilfælde hvor der er ekstreme iskiasnerven skader, kirurgi kan være nødvendigt at helbrede iskias. Operationen er designet til at lette presset på iskiasnerven, der årsag til iskias. Det kan indebære reparere diskusprolaps diske eller legioner, der lægger pres på nerve eller fusing ryghvirvler af rygsøjlen sammen i en procedure kaldet en spinal fusion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com