Virkningerne af Ampalaya

03/25/2012 by admin

Ampalaya eller bitter melon, er en plante, de frø og frugter som bruges i alternativ medicin. Ampalaya er givet til en række forskellige årsager, herunder behandling af sukkersyge, psoriasis, mavesår, forstoppelse og nyresten.

Funktion

Ampalaya aids produktion af insulin i kroppen, hvilket sænker blodsukkeret i nogle diabetikere. Derudover de bitre syrer i melon støtte i fordøjelsen, ifølge det nationale Bitter Melon råd.

Tidsramme

Ampalaya er generelt betragtes som sikkert for kortvarig brug af tre måneder eller mindre, ifølge RxList. Dens langsigtede sikkerhed er ukendt.

Lægemiddelinteraktioner

Når det tages med oral medicin, der behandle diabetes som metformin, udgør ampalaya en risiko for hypoglykæmi eller lavt blodsukker.

Risici

Saften fra bitter melon har potentiale til at forårsage mavesmerter, kramper og diarré, ifølge læger Desktop Reference. Frøene forårsage undertiden øget sult og hovedpine.

Overvejelser

Effekten af at bruge ampalaya under graviditeten eller samtidigt med at barnepleje er ukendt. Hvis du har en historie af leversygdom eller glucose-6-fosfat dehydrogenase mangel, kan det ikke være sikkert for dig at bruge ampalaya som et lægemiddel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com