Tidlige tegn på en vellykket graviditet

01/28/2011 by admin

De fleste eksperter siger, at tidlige symptomer ikke vises indtil flere uger efter undfangelsen. Men for dem af jer forsøger at blive gravid, kan du føle tidlige symptomer selv i den første uge efter undfangelsen da du er opmærksomme og i harmoni med din krop. Disse tidlige symptomer kan ofte advare en kvinde til en vellykket graviditet selv før en forpasset periode eller positiv graviditetstest.

Identifikation

Klassiske tidlige tegn på graviditet omfatter ømhed og hævelse i dine bryster, træthed, let kramper, mindre blødning, kvalme, ændrede fødevarer begær, forstoppelse, hovedpine, svimmelhed, hyppig vandladning, humørsvingninger og en forhøjet basal temperatur.

Hormonelle forskydninger

Din krop gennemgår en strøm af hormoner i den tidlige graviditet, tegner sig for mange af dine symptomer. For eksempel, høje niveauer af progesteron gør dig søvnig (disse typisk stiger betydeligt under den tidlige graviditet), mens den hurtige stigning i østrogen niveauer kan forårsage din mave til at tømme langsomt, forårsager kvalme.

Implantation symptomer

Tidligt i din graviditet er det almindeligt at se pletblødning eller lys blødning som din befrugtede æg tillægger din livmoderslimhinden (implantation). Den kramper fornemmelse kan være lignende til menstruationskramper men er også på grund af implantation proces.

Hyppig vandladning forklaret

Som din livmoderen svulmer til at rumme graviditeten, lægger det pres på din blære. Derudover, er dine nyrer og blære oversvømmet med ekstra væsker under graviditet, forårsager hyppig vandladning i hele ni måneder.

Overvejelser

Ikke alle kvinder oplever alle symptomer eller har lige så intens symptomer. Hvis du har mistanke om, at du kan være gravid, skal du vente med at tage en graviditetstest. De tidligste prøver er følsom over for hormonniveauer så tidligt som fem dage før din ubesvarede menstruation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com