Om ældre pleje arbejdstagere

05/26/2011 by admin

Om ældre pleje arbejdstagere

Det tager en speciel race af person at arbejde sammen med ældre. Ikke kun gøre ældrepleje arbejdstagere skal besidder medicinske viden til at udføre deres job ordentligt, de skal også have medfølelse. Der er mange facetter af ældrepleje, man kunne komme ind i, og mens de alle givende i deres egen ret, de hver især bære et niveau af ansvar ikke egnet til hver person. Det er en karriere, der kræver nøje overvejelse.

Funktion

En ældre pleje arbejdstager rolle er at give et sikkert miljø for patienter under deres medicinske og følelsesmæssige behov. Hver patient vil have en anden plan af pleje designet specielt til hende efter hendes aktuelle helbredstilstand. Den social og sundhedsmedarbejder vil udnytte denne planer om at opfylde patientens behov og hjælpe hende med hendes hygiejne behov, ernæringsbehov og toiletbesøg behov. Denne plan vil også give sikkerhedsinformationer relevant for patienten, som om hun er mobile, hvordan hun er ophævet og hvor mange mennesker vil det tage for at løfte hende sikkert. Det er arbejdstagerens ansvar at kende denne information og følge det som der står skrevet at sikre sikkerheden for patienten. Specifikke jobbeskrivelse af ældrepleje arbejderen afhænger den position, han holder og det facilitet, han arbejder for.

Certified Sygeplejeområdet assistenter

Denne holdning er anses for at være lav manden på totempæl, når det kommer til ældrepleje arbejdstagere. Det er en holdning, der kræver et minimum af uddannelse; generelt kan et certifikat opnås efter tager en seks-ugers kursus og passerer en skriftlig og klinisk eksamen. CNAs har den mest direkte kontakt med ældre selv, og give alle større personlig omsorg for patienten. Dette omfatter badning, dressing, fodring, ambulating (at hjælpe patienten bevare mobilitet) og tager vitale tegn. De rapporterer også eventuelle ændringer i patientens adfærd til oversygeplejerske, således at patienten kan blive evalueret og ordentlig behandling administreres. CNAs er normalt ansat i plejehjem, bistået levende hjem eller arbejde for organer, der beskæftiger hjem sundhed aids.

Licenseret praktiske sygeplejersker

LPNs er et skridt op fra CNAs og er normalt der CNA rapporterer til. En LPN kursus generelt tager et år at afslutte med en licensudstedende test efter uddannelsesmæssige krav er blevet opfyldt. Jobkrav for en LPN når du arbejder med ældre omfatter vurdering af eventuelle betingelser, de måtte have, ændre forbindinger på sår, omsorgsfuld for tryksår og i nogle stater, administration af medicin. De rapporterer direkte til sygeplejersken.

Registrerede sygeplejersker

De uddannelsesmæssige krav for en RN varierer afhængigt af den grad du ønsker, og kan tage to til fire år at opnå. Når du arbejder med ældre, vil RN administrere medicin, administrere intravenøse væsker, Diskuter patientens situation med familiemedlemmer, overvåge patientens diagrammet og forblive i direkte kontakt med lægen, at foretage ændringer til plejeplan efter behov. Mens de arbejder generelt i plejehjem og bistået levende faciliteter, kan RNs også arbejde med hospice patienter.

Aktivitet direktører

Også kendt som rekreative terapeuter, disse ældre plejepersonalet generelt arbejder på plejehjem og koordinere arrangementer for beboerne til at holde dem aktive socialt, mentalt og fysisk. De planlægger begivenheder som kunst og kunsthåndværk og bingo, sørge for, at dyr skal bringes og leverer musik og dans. Der er begivenheder planlagt hele dagen, samt nogle aftenarrangementer et par gange i løbet af måneden. Ferie er altid en speciel og nogle gange en vanskelig tid for ældre, og aktivitet direktører vil sørge for carolers til at komme og synge for beboerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com