Hydrocolonic rengøring

04/29/2011 by admin

Colon hydroterapi er en metode til at rense kolon ved hjælp af en blid rødmen af vand, skubbet gennem tyktarmen gentagne gange til at vaske væk affaldsmaterialer som døde celler, påvirket afføring og parasitter. Det menes, at disse materialer forgifte kroppen, hvilket gør mennesker syge uden dem at vide årsagen. Colonics er mere populære end nogensinde, med foreninger skyder op bebude deres fordele, samt masser af opmærksomhed i medierne.

Proces

Hyrdo colonics anvendes til kroppen ved hjælp af en steriliseret slange og pumpe system, der presser vandet gennem tyktarmen, ved hjælp af lavtryk opmuntring fra pumpen. Vandet skyller gennem tyktarmen, frigivelse af snavs og materiale fra tyktarmen, samt bryde apart mad, der ikke er fordøjet. Normalt, er dem, der udfører hydrocolonic steriliseret vand. Enden af slangen, kaldet speculum, bør være en engangs stykke at sikre alle dele sætte inde i kroppen er ren. Der vil være to rør, en i anus, og en, som vil gå ind i øvre mave-sporet. En tube vil skylle vand gennem dit system, og den anden vil dræne væske fra kroppen. Efter at rense er gjort, er det sandsynligt, at din tarm bliver nødt til at flytte, så generelt rense sker i et værelse med badeværelse tilknyttet.

Antallet af behandlinger

Hvis du vælger at gøre et kolon rense, bør du få en serie af fire Colon kunstvanding behandlinger inden for en periode på 2 uger. Et kolon rense er beregnet til at få den rette balance af bakterier i kroppen, så efter de første fire behandlinger, regelmæssig renser anbefales. En udrensning session vil normalt tage omkring 45 minutter. Når du har din første række renser, du bør følge op på hver 6 til 12 måneder.

Farer

Vær opmærksom på farerne ved kolon udrensning før at have en udføres. Mens hollistic udøvere siger en hydrocolonic rensning er afgørende for at holde et sundt immunsystem, siger nogle læger, at et kolon rensning intet gør overhovedet. Det menes, at udrensning kolon ruinerne den naturlige balance af bakterier i fordøjelseskanalen, forlader din krop åbne for alvorlig infektion. Hvis værktøjerne bruges til at rense kolonet ikke er sterilt, kan du blive udsat for yderligere smitte. En anden farligheden af hydrocolonic rense er muligheden for at kroppen kan absorbere for meget vand under proceduren. Dette kan i sidste ende føre til vand forgiftning, en ubalance i elektrolytter i kroppen. Symptomerne på vand forgiftning omfatter opkastning, intens hovedpine, svimmelhed og mulige hjertesvigt eller lukke ned af hjerneaktivitet. Én sidste risiko er muligheden for et brud i tyktarmen fra udstyr der anvendes til at rense.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com