Gentest for vægttab

05/29/2010 by admin

Som USAs talje er stigende, fortsætter jagten på den perfekte og smertefri løsning til en slank og sund krop. I stedet for står over for virkeligheden og ændre deres livsstil, ty mennesker desperate for at udgyde pounds til alt fra mave operation kost piller. Gentest for vægttab er det nyeste formodede løsning.

Gentest

I juni 2009 indført et firma ved navn Interleukin genetik en ny test til vægtkontrol, der identificerer den enkeltes genetiske tendenser for vægtøgning og stofskifte. Ifølge selskabets hjemmeside ilgenetics.com "den nye vægt Management test omfatter personlig vejledning om specifikke kost og motion valg, der kan have højeste indvirkning på vægttab, baseret på den enkeltes genetiske makeup." Når du gør denne test, er du meningen for at finde ud af om vigtige faktorer såsom om, hvorvidt du bør fokusere på at spise en kost lavt kulhydratindhold eller lavt fedtindhold, om du bør træne intenst eller mildt for de bedste resultater. Dybest set, du vil være i stand til at tilpasse din diæt og motionsplan ifølge din egen unikke person, så du kan endelig forstå hvad præcis det er, du gør forkert. (ref 1) Ledende videnskabelige officer Kenneth Kornman er omhyggelig med at påpege, "det ikke er en magisk kost. Det er faktisk en indikation, en meget klar angivelse af, hvordan en persons krop virker med visse fødevarer, og ikke andre." (ref 2)

Overvejelser

Det synes, at genetiske test kan hjælpe dig med at tabe. Amy Katsis er en person, der hævder hun tabte 30 pounds og har holdt det lige siden på grund af at have brugt en DNA hjem kit fra Interleukin genetik. (ref 2) Det er imidlertid vigtigt at forstå videnskaben bag gentest i 2009, har en lang vej at gå, før det bliver virkelig effektiv. De fleste mennesker kan miste deres overskydende vægt blot ved at udøve mere og spise en sund kost uanset deres gener. En kost og fitness ekspert på CNN hjemmesiden, Dr. Melina Jampolis, siger, at mens DNA-test kan hjælpe dig, der er billigere måder, fx ved test af kolesterol, blodsukker og blodtryk og måling af taljemålet, at finde ud af hvordan du bør spise og motion. Hun anbefaler ikke, at du gennemgå gentest. I stedet, hun anbefaler, at du ser på din vægt tab situation på denne måde: Hvis du har tendens til at sætte på i vægt omkring din talje, skære de forarbejdede, sukkerholdige carbs. Hvis du har tendens til at sætte på i vægt over hele kroppen, fokus på et lavere kalorieindhold, sænke fedtfattig kost. (ref 3)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com