Hvordan du køber medicinsk alarm overvågning systemer for seniorer

03/01/2011 by admin

Hvordan du køber medicinsk alarm overvågning systemer for seniorer

Medicinsk Alert overvågnings systemer også kaldet personlige nødsituation svar systemer (PERS) er elektronisk udstyr, der er designet til at hjælpe dig med at kontakte hjælp i tilfælde af en nødsituation. Hvis du er en pensionist, der bor alene, er deaktiveret og/eller tilbringer en betydelig tid bør alene du overveje at købe en Medical Alert Monitoring System. Systemet består af tre basiskomponenter: en lille radiosender du bære, en konsol tilsluttet til din telefon og et nødberedskab center, der overvåger dit opkald. Når du aktivere senderen ved at trykke på knappen, ringer konsollen automatisk antallet at det er programmeret til at kalde, hvilket er normalt, at et callcenter. Call center medarbejdere derefter afgør art af enten direkte taler til dig, hvis din senderen eller konsol er udstyret med en højttaler eller ved at aktivere en forud fastlagt protokol af handling. Overvågning systemer hardware kan være enten være købt eller lejet. |

Instruktioner

• Tjek flere forskellige systemer, før du foretager dit køb. Senderen kan bæres som et vedhæng eller armbåndsur og er relativt diskret. Konsol eller basen har en meget følsom mikrofon eller taler enhed, som tillader dig at tale med den hidkalde center hvis du fysisk ikke kan komme til telefonen. Der er nogle systemer, der kommer med forskellige tilbehør som falder sensorer, røg og bevægelsessensorer og andre, der er udstyret med batterier i tilfælde af en strømafbrydelse.

• Bestemme, hvis systemet kan anvendes med forskellige svar centre i tilfælde af at du flytter. Du bør være i stand at frakoble enheden, flytte, og derefter geninstallere enheden på din nye placering. Dette er meget nyttigt, hvis du har både vinter og sommer boliger, så du kan købe én enhed til at bruge på begge placeringer.

• Sammenligne omkostningerne ved forskellige systemer, de funktioner, der leveres og servicering tilgængelige. Den dyreste medicinsk overvågningssystem er ikke nødvendigvis det bedste system.

• Bestemme brugervenligheden af systemet og enkelhed af design. Systemet skal have fleksibilitet, der tillader brug i steder som bruseren og ud i gården.

• Sikre, at systemet fungerer fra alle dele af huset og at intet forstyrrer dens funktionalitet.

• Læse købsaftalen eller lease ansøgningen omhyggeligt og sørg for du forstår det, før du underskriver det.

• Bestemme timers drift af byens svar; de skal være tilgængelig 24/7 til at yde støtte. Spørge byens svar, hvad deres gennemsnitlige svartid er.

• Afgøre, hvad slags uddannelse center's personale modtager. Nogle callcentre outsource deres service til steder så vidt Indien, så sørg for at dit callcenter er USA-baserede--den mere lokale center jo bedre. Operatørerne bør trænes af certificerede Security Industry Association (SIA) medlemmer eller være certificeret af den sammenslutning af offentlige-sikkerhed kommunikation embedsmænd-International, Inc. (APCO), der certificerer 911 afsendte.

• Spørg center hvor ofte de teste deres systemer og hvad procedurer de anvender til at teste deres system. Det er vigtigt at sikre, at systemet fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Spørg om yderligere gebyrer ud over udgifterne til medic varslingssystem som installation gebyrer og en månedlig overvågning afgift hvis du er lav indkomst nogle agenturer vil subventionere prisen på systemet

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com