Hvad er behandlingerne af Anaplastiske kræft?

05/08/2011 by admin

Anaplastiske kræft, almindeligvis omtales som kræft i skjoldbruskkirtlen, er kræft i skjoldbruskkirtlen. Glad for skjoldbruskkirtlen ligger i nakken, direkte bag adamsæble. Ifølge American Cancer Society sker en anslået 1630 dødsfald i 2009 fra kræft i skjoldbruskkirtlen.

Diagnose

Diagnosticering af kræft i skjoldbruskkirtlen består typisk af imaging, blod kulturer og en væv biopsi.

Behandlingsmuligheder

Behandling af kræft i skjoldbruskkirtlen generelt omfatter kirurgisk fjernelse af skjoldbruskkirtlen. Derudover kan strålebehandling, kemoterapi, hormonbehandling og jod terapi bruges til at behandle Anaplastiske kræft.

Jod Therapy

Jod terapi bruges typisk til at ødelægge kræftceller i skjoldbruskkirtlen. Normalt, skjoldbruskkirtlen tiltrækker og opsuger alle jod i det menneskelige legeme, hvilket gør jod strålebehandling en foretrukne metode til behandling.

Kemoterapi

Kemoterapi bruges typisk i forbindelse med ekstern strålebehandling strålebehandling (EBRT). Kemoterapi generelt hjælper med at bremse væksten af nye kræftceller, men dræber ikke kræftceller.

Ekstern strålebehandling strålebehandling

EBRT bruges til at dræbe kræftceller ved hjælp af en høj energi stråle til direkte ødelægge nye kræftceller vokser i skjoldbruskkirtlen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com