Pressen bremse sikkerhedsregler

05/07/2011 by admin

Pressen bremse sikkerhedsregler

Pressen bremse er en særlig type maskine værktøj bruges til at bøje og manipulere metalplader i form. Mange betragter metal dannelse gennem brug af pressen bremse at være en kunst, fordi resultaterne afhænger færdighedsniveau i operatoren tryk. Ifølge Occupational Safety and Health Administration (OSHA), ".. .most pressen bremse operationer kræver ikke de erhvervsdrivende til at placere deres hænder eller dele af deres krop til punktet af drift..." Ikke desto mindre stadig ulykker som skader er afholdt.

Tilstedeværelse Sensing enheder

Føderale regler er designet til at hjælpe med at forhindre utilsigtet eksponering for pressen bremse faktiske punkt i drift. Anvendes til at forhindre punkt af operation eksponering og skade omfatter anvendelse af tilstedeværelse sensing enheder (PSD), to-hånds kontrolelementer, pullbacks og begrænsninger. Af fire er den mest almindelige PSD enheder, også kendt som lette gardiner. En PSD forhindrer, at pressen strøg hvis nogen del af operatørens krop er inden for feltet sensing og udsat for punktet i drift. Ifølge OSHA, "korrekt brug af denne enhed yder beskyttelse for arbejdstagere i produktion driftsformer." Lysbomme skal opfylde OSHA specifikationer, før de kan installeres som en gyldig punkt af operation beskyttelse. En yderligere forordning forbyder tilstedeværelse sensing enheder skal anvendes på maskiner, der bruger fuld-revolution koblinger.

To-hånds kontrol

To-hånds kontrolelementer giver en anden måde at holde operatørens hænder med udgangspunkt i drift under hele tiden, mens maskinen gør et slagtilfælde. Hver to-hånds-kontrol har til OSHAS konstruktion opfylder. OSHA giver også en sikkerhed afstanden formlen for to-hånds-kontrol. Det kræver afstand bestemmes af formlen sikkerhed afstand større end sikkerhedsafstand mellem hånd kontrol enheder og punkt i drift. En anden sikkerhedsforanstaltning er fundet i afsnittet 1910.217(c)(3)(vii)(d) af de maskiner og maskine bevogtning forordninger. Forordningen angiver, at den "to-hånds kontrolelementers placering skal fastsættes, således at kun en vejleder eller sikkerhed ingeniør er i stand til at flytte dem."

Pullbacks/Pullouts

Pullbacks, også kendt som pullouts, der bruges til at bogstaveligt trække operatørens hænder ud af punktet i drift området når power pressen gør et slagtilfælde. Sikkerhedsbestemmelser angiver, at hver operatør skal gives som en separat enhed, hvis mere end én operator er på pressen. I begyndelsen af hver operatør Skift kræver forordninger også pullout enheden skal kontrolleres for korrekt justering. Operatører sikre justerbar armbånd omkring begge håndled. Når pressen slagtilfælde begynder, er armbånd trukket fra punktet af drift af enheden pullback. En overhead version er tilgængelig for at producere små til mellemstore dele eller for langsigtede arbejdspladser.

Begrænsninger/Holdouts

Tilbageholdenhed tryk bremse sikkerhed enheder betegnes som holdouts. Begrænsninger er justeret og forankret så operatøren aldrig når punktet af operationen. Fastholdelsesanordninger er af forskellige typer, herunder arm-type tilbageholdenhed. Størrelsen og typen af pressen bestemmer størrelsen og typen af tilbageholdenhed behov. Arm fastholdelsesanordningen skal konstrueres til at opfylde føderale sikkerhedskrav. Forordning arm begrænsninger er lavet af en tomme firkant stål slanger og er forpligtet til at være 24 inches lang med nylon stropper, der er 42 inches lang. Disse dimensioner tillader gratis hånd bevægelse, om opererer fra en stående eller siddende stilling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com