Typer & navnene på diabetesmedicin

02/21/2011 by admin

Diabetes er en kronisk endokrine lidelse, der kan administreres effektivt gennem en bred vifte af behandlingsmuligheder. I de enkleste begreber opstår betingelsen, når kroppen ikke producerer nogen eller nok insulin for at behandle glucose, der indtages i form af kulhydrater og sukker. I visse typer af diabetes, kan kroppen også være resistente over for niveauerne af insulin fremstillet. Mens der er ingen kur mod diabetes, der er et væld medicin en diabetiker kan udnytte til at styre deres blodsukker.

Medicin Type: Insulin

Den primære form for medicin for alle diabetikere er insulin. For at hjælpe med optagelsen af glukose, kan en diabetiker injicere insulin, der er høstet fra et dyr med en lignende protein struktur, som en ko, lige før, under eller efter injektion af fødevarer, der indeholder glucose. Der findes flere typer af insulin, afhængigt af den diabetiske behov: langtidsvirkende insulin vil blive frigivet langsomt over en time eller to, hurtig virkende insulin starter handler inden for 10 minutter og omgående virkende insulin starter behandling glukose inden for to til tre minutter. Insulin kan injiceres direkte ind i blodbanen. Insulin er et hormon, som kroppen har brug for at transportere sukker fra blodet ind i cellerne, hvor det kan bruges.

Medicin Type: Sulfonylureas

Der er også flere oral medicin, der opfylder behovene hos diabetikere, der lider af nedsat insulinproduktion eller insulinresistens. De er ikke typisk effektive på personer, der lider af Type diabetes, som er en autoimmun tilstand, der forhindrer bugspytkirtlen producerer enhver insulin overhovedet. En af de mest almindelige typer af oral medicin ordineret er sulfonylureas piller. Denne type af medicin, bedre kendt under varemærkerne Glucotrol og DiaBeta, stimulerer bugspytkirtlen til at producere mere insulin, derfor sænke blodsukkerniveauet i blodet.

Medicin Type: Alpha Glucosidase hæmmere

Brand navn piller Glyset og Precose er begge en type diabetes medicin kaldet en alpha glucosidase hæmmere. AGIs reducere kroppens produktion af stivelse fordøje enzymer, hvilket betyder at det tager kroppen længere tid at digest glukose. Resultatet er den langsom frigivelse af glukose i blodbanen i stedet, som hjælper en diabetiker holde blodsukkeret normalt. Disse kan kombineres med sulfonylureas tabletter til effektivt fastholde blodsukker.

Medicin Type: thiazolidinedioner

Thiazolidinedioner, tilgængelige under varemærkerne Actos og Avandia, hjælpe med at stimulere insulinproduktion i bugspytkirtlen og øge effektiviteten af insulin i fedt- og muskelvæv blodkar. Disse typer af blodkar almindeligt gemme høje niveauer af sukker og er mest modstandsdygtige over for insulin, og denne type medicin virker inden for strukturen af celler til at gøre dem mere modtagelige for det.

Medicin Type: Biguanides

En af de mest kendte mærke diabetes piller, Glucophage, er klassificeret som en biguanides. Denne type medicin er hovedsagelig en insulin facilitator, arbejder med den aktuelle insulin kroppen producerer og hjælper det behandler glukose, hurtigere og mere effektivt. Glucophage er ofte kombineret med alpha glucosidase hæmmere og kan gøre en drastisk forskel i en diabetiker behov for injiceret insulin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com