Sådan Cope med et barn med Status anfald

05/19/2010 by admin

En status beslaglæggelse---også kendt som status epilepticus---er en kontinuerlig beslaglæggelse, der varer i mere end 30 minutter. Anfald, der eksisterer i mere end fem minutter kan forårsage varige Neurologiske skader og behandles som ulykkestilfælde. Ifølge epilepsi Foundation er 42.000 dødsfald hvert år forbundet med status anfald. Den bedste måde at håndtere et barn, der har disse ekstremt farlige anfald er at undgå kendte stimuli eller "udløsere" og søge øjeblikkelig nødhjælp, når et anfald opstår.

Instruktioner

• Har dit barn professionelt diagnosticeret. Status anfald er ofte et tegn på en anden helbredstilstand, som hjernen traumer, hjernetumorer eller forgiftning. Dit barns neurolog vil begynde behandling af den underliggende tilstand, som kan mindske eller fjerne anfaldene.

• Identificere eventuelle stimuli, der udløser dit barns beslaglæggelse lidelse, i samråd med sin læge. Stimuli kan variere meget. For nogle børn det blinkende lys; for andre, kan det være feber eller visse dufte. Undgå disse stimuli til at forebygge anfald, fremtidige status.

• Reducere dit barns eksponering for aktiviteter hvor har en status beslaglæggelse ville være særligt farlige, herunder svømning eller træ klatring. Disse aktiviteter har ikke nødvendigvis at blive elimineret, men kun give dem under behørigt tilsyn fra voksne, der er vidende om barnets tilstand.

• Opkald 911 efter de første fem minutter af en status beslaglæggelse. Mens du venter på nødsituation personale, forhindre, at dit barn fra skade sig selv ved at hjælpe ham ind i en løgn-down position. Fjerne alle genstande, der kan skade ham, herunder briller eller legetøj. Undgå at sætte noget i barnets mund under en beslaglæggelse.

• Ophold med dit barn efter hans beslaglæggelse, indtil han er fuldt bevidst igen. For at forhindre kvælning, ikke administrere noget gennem munden til et barn, der lige har haft en status beslaglæggelse. Alle medicin skal administreres rektalt. Hans læge vil diskutere hvornår det er passende at administrere medicin som acetaminophen til feber eller anti-angst medicin.

Tips & advarsler

  • Selvom lægerne ofte ikke sætte børn på beslaglæggelse medicin, er status epilepticus undtagelsen. Hvis dit barn er ordineret beslaglæggelse medicin, Sørg for hun tager det som foreskrevet og ikke gå glip af nogen doser. Undladelse af at tage beslaglæggelse medicin er ofte en udløsende faktor for en status beslaglæggelse, selv hos patienter, som ikke har løbende anfald.
  • Badeværelser er særlig farlige for børn, der lider af status anfald. Fliser og porcelæn overflader kan være farligt, hvis dit barn har en beslaglæggelse og rammer hovedet på dem. Bade kan præsentere druknende farer under en beslaglæggelse. Efterlad ikke et lille barn, der har status som anfald i badekarret uden opsyn, og overveje at installere en sikkerhed rem til ældre børn.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com