Førerhunde for børn

06/06/2011 by admin

Førerhunde for børn

Ifølge amerikanerne med handicap Act (ADA), er en tjeneste dyr defineret som ethvert dyr specielt uddannet til at hjælpe et menneske med et handicap. Et barn med et handicap skal tillades at bringe hendes tjeneste dyr i enhver virksomhed eller offentlig placering. Et barn ved hjælp af en tjeneste dyr kan præsentere med unikke problemer, og forældre og børn skal kende deres rettigheder med hensyn til denne tjeneste dyr.

Årsager et barn kan Have en Service Animal

Der er mange grunde til et barn kan påberåbe sig en tjeneste dyr for at få hjælp. Dyret kan fungere som en vejledning for et barn, der har et syns- og hørenedsættelse. Disse dyr er normalt set iført nogle type af seletøj, således at barnet kan holde til den animalsk mens han er ude i offentligheden. Dyret kan også trænes til at trække barnets lille kørestol eller for at advare barnet, hvis der er en medicinsk nødsituation. Hunden kan også være uddannet til at advare en ansvarlig voksen til barnets forestående medicinske behov. Specialiseret træning hjælper disse dyr alarm til et udvalg af børns medicinske tilstande, såsom kramper eller diabetes.

Uddannelse et barns Service Animal

Uddannelseskrav for en tjeneste dyr er etableret gennem ADA og defineres bredt. Så længe dyret er uddannet til at tjene barnet med et handicap, er dyret beskyttet i henhold til denne lov. Det betyder at dyret kan købt eller fremstillet af en uddannelsesorganisation, der har specialiseret sig i uddannelsen af førerhunde eller at du privat kan træne din dyr. Barnet er ansvarlig for at sørge for, at dyret er blevet uddannet til at handle ansvarligt i offentlig og ikke udviser tegn på aggression. Det bør også være uddannet til at ignorere andre mennesker eller dyr, det støder på i offentligheden. Det er vigtigt at bruge tid på at lære barnet at administrere og bruge hendes servicedyr passende, da hun er den, der håndterer dyr på daglig basis.

En tjeneste dyr i det offentlige

Ved lov, skal enhver offentlig sted, herunder en skole, tillade en uddannet servicedyr til at ledsage et barn med et handicap. Selv om en virksomhed har en politik, der ikke tillader kæledyr, skal det give adgang til et barn og hans tjeneste dyr. ADA klart, at en tjeneste dyr er ikke et kæledyr, og derfor bør ikke betragtes som en af enhver offentligt sted. Hvis dit barn har behov for hans tjeneste dyr på skole, mødes med læreren og hovedstol på forhånd at drøfte dette behov og besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have. Lær dit barn disse rettigheder, således at hun kan uddanne folk i offentligheden om disse love.

En tjeneste dyr på flyet

Et barn med et handicap, der bruger en tjeneste dyr har ret til at rejse ligesom alle andre børn. Luftfartsselskaber skal rumme et barn rejser med hendes tjeneste dyr. Siden børn eller servicedyr er ikke tilladt i en exit række, flyselskaberne rumme dit barn og tjeneste dyr ved at give dem et skot sæde. Flyselskabet opkræver ikke et gebyr for dit barn at bringe servicedyr på flugt. Minde om dit barn, mens om bord, hun er ansvarlig for opførsel af dyret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com