Pædiatrisk onkologi Definition

06/06/2011 by admin

Pædiatrisk onkologi Definition

Pædiatri er en division af medicin til behandling af børn. Typisk, børnelæger Se patienter op til omkring en alder af 18 år før du overfører deres pleje til en læge, der behandler voksne patienter. Selvom nogle børnelæger vælger at tilbyde almen praksis tjenester, såsom overvågning sund vækst og at yde årlige eftersyn, vælger andre at specialisere sig i et mere smalt område af medicin. Pædiatriske oncology er et sådant felt, der er dedikeret til behandling af børn, der udvikler kræft.

Uddannelse

For en læge at arbejde som en pediatric onkolog, er der visse uddannelsesmæssige krav. Alle læger i USA deltage medicinsk skole engang efter at have modtaget deres bachelor-grad. Efter medicinsk skole fortsætte læger deres uddannelse ved at udfylde en tre-årig periode på on-the-job træning kaldet en opholdstilladelse.

Når først færdig med hendes opholdstilladelse, en læge kan vælge at blive en alment praktiserende læge som en normal familie læge, eller de kan vælge for at gennemføre en anden tre-årig uddannelsesprogram kaldet et stipendium. Stipendier bruges til specialisering inden for det medicinske område. Derfor findes et fellowship inden for en bestemt division, kardiologi, neurologi eller onkologi.

Derudover er læger divideret med om de fuldfører denne uddannelse i pædiatrisk eller voksen hospitaler, hvilket gør dem børnelæger eller voksen behandlere. Derudover skal alle læger passere American Medical Association's medicinske bestyrelser eksamen for at blive certificeret til at praktisere medicin.

Kræft hos børn

Selvom ofte en medicinsk tilstand forbundet med aldring, er det muligt at udvikle kræft på alle alderstrin. Der er visse former for kræft, der er mere udbredt i Ungdom, men. Mest almindelige er leukæmi, neuroblastoma, hjernen kræft, lymfom, knoglekræft, Retinoblastom, kimcelle tumorer og nephroblastoma. Ingen af disse betingelser betragtes som fælles. Statistisk, leukæmi og hjerne kræft er det hyppigst udviklet med omkring 5 til 15 i 100.000 diagnosticeret (rapporteret værdi varierer). Dette tegner sig for omkring 50 procent af tilfældene i pædiatrisk onkologi. De andre er set mindre hyppigt.

Behandling

Der er flere metoder til behandling af kræft, men i 2010, en kur har endnu ikke er korrekt gennemført, trods talrige lovende undersøgelser. Generelt, den tidligere kræft er diagnosticeret, bedre prognosen for patienten. Afhængigt af typen af kræft, dens beliggenhed og dens sværhedsgrad, metoder til behandling spænder fra kirurgisk fjernelse af maligne tumorer, kemoterapi til at målrette og ødelægge bestemte celler i kroppen, strålebehandling til at dræbe alle celler i et bestemt område, eller donor transplantation af væv såsom knoglemarv. Lovende nye udviklinger i onkologisk behandling omfatter medicin, der mere specifikt kan målrette kræftceller, snarere end raske celler.

Prognose

Fordi tidlige diagnoser resultere i en langt bedre prognose end sene diagnoser, vil resultaterne variere meget. Kun kvalificerede læger kan tilbyde en præcis prognose baseret på en bestemt sag detaljer. Men i 2003, fem-årige overlevelsesrate efter diagnosticering af pædiatriske kræft var lige under 80 procent. Dette skyldes i høj grad en del fremskridt mod at nå stadiet fritagelse eller tid efter intensiv behandling under som kræft er ikke længere til stede.

Bedste behandlere

Ifølge "US News & World Report", de bedst pediatric hospitaler til kræftbehandling er i rækkefølge som følger: St. Jude children's Research Hospital, children's Hospital of Philadelphia, children's Hospital Boston, Cincinnati children's Hospital Medical Center og Texas children's Hospital. Flere oplysninger om hver af disse institutioner og andre anerkendt for fremragende pleje er tilgængelig online gennem forskellige søgemaskiner eller links i ressourcer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com