Fiskeolier & forurening

03/09/2011 by admin

Fiskeolier & forurening

Fiskeolier er populære kost kosttilskud rig på omega 3 fedtsyrer, som har en række potentielle sundhedsmæssige fordele, såsom reduceret risiko for hjerteanfald og slagtilfælde, lavere blodtryk og bedre hjernefunktion. Men, nogle er bekymrede over virkningerne af forurening på fisk, og derfor fiskeolie, de producerer. Du skal være ekstra kræsne som forbruger for at sikre dig købe en sikker fiskeolie supplement.

Mest forurener elimineret

Farmaceutisk kvalitet fiskeolie generelt ikke er modtagelige for forurenende stoffer, såsom tungmetaller og polychlorerede biphenyler, som kan øge risiko for leverskader eller kræft. Molekylær destillation rensning proces fabrikanter sætte fiskeolie igennem fjerner de fleste urenheder. Alle kosttilskud skal opfylde visse filtrering standarder for at gøre det til markedet. Men kommercielle-grade fiskeolie--den slags sælges i supermarkeder--ikke er afholdt til som en høj en standard og kan indeholde sådanne forureninger.

Søge et analysecertifikat

At finde en fiskeolie supplement der opfylder toksin-fri standarder og ikke indeholder PCB, kontrollere produktets hjemmeside. De vil prominently indslag et analysecertifikat for forbrugerne til at inspicere. Mærker, der ikke rutinemæssigt teste deres produkter for giftstoffer, såsom PCB ikke vil skrive disse certifikater, så kan det være bedst at undgå dem.

PCB effekter

Undersøgelser har vist, at udsættelse af meget chlorerede PCB til rhesus aber skader deres immunsystem og hæmmer udviklingen af nervesystemet en lang sigt. Mennesker med lignende eksponering historier har vist lignende symptomer. På et meget højere niveau, har undersøgelser vist, at PCB fremkalde levertumorer i rotter.

Fiskeolie kan vende forurenings virkninger

Ironisk nok, farmaceutisk kvalitet fiskeolie kan hjælpe forurening hjerteproblemer, ifølge en undersøgelse offentliggjort i American Journal af respiratorisk og kritiske Care Medicine. Det viste, at en daglig fiskeolie supplement stoppet tilbagegangen i puls i en gruppe af ældre mennesker i deres 80 ' erne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com