Nasal Polyp fjernelse

06/26/2011 by admin

Nasal Polyp fjernelse

Næsepolypper er ofte tåre-formet vækster på ydersiden af næsen, sig selv og inde i bihulerne og nasale foring og passager. De er normalt noncancerous. De er hovedsagelig dannet af kronisk betændelse i næse slimhinder. Mennesker med allergisk rhinitis eller membran hævelse fra aspirin følsomhed kan få polypper. Voksne og børn, der lider af cystisk fibrose er modtagelige for polypper samt. Men der er flere måder at fjerne polypper.

Kirurgisk fjernelse af næsepolypper

Udførelsen af polypectomies og endoskopisk sinus kirurgi, de to mest almindelige kirurgi for fjernelse af næsepolypper, vil ofte være kirurgisk behandling af valg for mange læger. Under en polypectomy, som ofte udnyttes til at fjerne mindre næsepolypper, kirurgen vil bruge en mekanisk suge instrument eller et debriding værktøj, der udtrækker og skærer væk bløddelene polyp er dannet af. I løbet af endoskopisk sinus kirurgi, vil lægen bruge et endoskop, indsat i næsehulen. Med brug af Forstørrelsesglas instrumenter, kirurgen visninger polypper og skærer dem væk.

Mest almindeligt, endoskopisk sinus kirurgi og polypectomies udføres på grundlag af Ambulant men kan kræve dig til at blive sat under fuld narkose.

Ikke-kirurgisk fjernelse af næsepolypper

Brug af kortikosteroider, såsom Fluticason, budesonid eller beclomethason, kan din læge ofte hjælpe skrumpe polypper uden brug af flere invasive kirurgiske metoder. Hvis topikale kortikosteroider ikke er nyttigt, er mundtlige steroide lægemidler såsom prednison ofte ordineret i stedet. Fordi prednison og andre kortikosteroider ofte har bivirkninger, er behandling med dem ofte yderst kortsigtet karakter.

Genetisk disposition for næsepolypper

Ifølge Mayo Clinic, hvis næsepolypper køre i familien, er de sandsynligvis et resultat af et gen med titlen HLA DR7, der har arvet fra familiemedlemmer i hele tiden. Yderligere, Cambridge University's Journal af laryngologi og Otologi, hvis en person i et sæt enæggede tvillinger udvikler nasal polypose, det er sandsynligt, twin søskende vil udvikle denne tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com