Typer af oversvømmelsesstyring

03/26/2010 by admin

Typer af oversvømmelsesstyring

Oversvømmelser sker når vand siv i et område, og det ikke kan løbe hurtigt nok. Vandstanden stiger derefter, og området er oversvømmet. Oversvømmelsesstyring er processen med fastsættelsen af oversvømmelser der kan opstå under en storm eller forårs tøvejr, hvor oversvømmelse farvande vil nå, og den deraf følgende skade, som det kunne forårsage.

Metoder til oversvømmelsesstyring

Oversvømmelse farvande kan opbevares i dam reservoirer eller omdirigeres til flodsletter. Flodsletter er flade områder af landet, der er i nærheden af et flodleje og er udsat for oversvømmelser. For at øge en flodseng evne til at holde vand, floden kanal er uddybet og udvidet. Yderligere vandveje er gravet ud af jorden. Disse skyttegrave kan køre parallelt med floden eller føre til en anden vand outlet. Bygge volde langs floden for at indeholde vandet når vandstanden stiger over de naturlige flodbredder er en anden måde at håndtere oversvømmelser. Kystforsvar som havet vægge, stranden næring, øerne, diger, tidevandet gates og stenkister er andre strukturelle midler til forebyggelse af oversvømmelser.

Moderne tilgang

Den moderne tilgang til at oversvømme forvaltning indebærer risikovurdering, der er gjort ved at studere oversvømmelser og oversvømmelser mønstre på et vandbassin. Dette er gjort for at finde ud af, hvilket område vil oversvømme og hvor slemt oversvømmelsen vil være for sine indbyggere. Desværre kan ekstreme oversvømmelser ikke stoppes ved at skabe skyttegrave, at aflede strømmen af vand fra flodsletter. På grund af dette, oversvømme management teams arbejde at skabe ikke-anlægsmæssige foranstaltninger for at mindske skader på ejendom, såsom udpege flodsletter.

Jord, planlægning

Under udviklingen af jord, kan strømmen af vand og det er afstrømning fremskyndes af forhindringer i den naturlige dræning system af jorden. Landbrugsjord udvikling skal tage hensyn jordens dræning system når grave skyttegrave, grøfter eller rør til afgrøder kunstvanding. Pløjning og tilling jord samt hældningen af feltet kan ændre land's evne til at dræne ordentligt.

Dæmninger

Dæmninger og deres reservoirer kan opbevare vand under tidspunkter, hvor floderne har en høj vandlinje og derefter slippe det på et senere tidspunkt, når floderne vandlinjen er lav, således at forhindre oversvømmelser. Dæmninger er også brugt til at levere vand til byområder, skabe magt, som hydroelektriske dæmninger, samt til kunstvanding af landbrugsjord.

Volde

Oversvømmelse dæmninger og diger, er gravet omkring byer. Landbrugs diger er konstrueret til at følge naturlige vandløb som fjedre og floder. Disse volde skal bygges på en sådan måde, at de efterlade tilstrækkelig plads for vandet til at flyde gennem at sikkert aflede de oversvømmelse farvande fra befolkede områder.

Undgå gentagne katastrofer

Denne type af oversvømmelsesstyring forebyggelse er gjort ved at planlægge fremad. Hvis du bor på en naturlig afvanding bassin eller en flodslette, er chancer, når vejret bliver barsk nok, floden vil overløb og landet vil oversvømme. Ved at flytte ud af flodsletten og dreje det i til en naturlig barriere for vandet for at adsprede hen til og derefter løber ud i havet, kan mange mennesker blive frelst fra at skulle miste deres hjem og levebrød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com