Hvor kan en Teenager tabe sig hurtigt & let?

02/28/2010 by admin

Hvis du er en overvægtig teenager, kan du foretage nogle ændringer i din livsstil for at tabe sig og holde det ud i livet. Du bør være på vagt over for fad kostvaner, der lover hurtig vægttab. Hvis du spiser mindre end 1200 kcal om dagen, kan det bremse dit stofskifte, hvilket kan forårsage vægtproblemer for hele dit liv. I stedet, prøve at træffe sunde valg i dit liv til at fremme en sund krop. Forventer at tabe omkring en til to pounds per uge, en sats, som læger sige sundeste.

Valg af sunde fødevarer

De valg, du foretager spiller en meget vigtig rolle i din vægt. Når det er muligt, bør du lave en sund choice--frugter, grøntsager, fuldkorn og magre proteiner. Start din dag ved at spise en sund morgenmad. Hvis du har brug for noget på farten, kan du prøve en smoothie eller en æg sandwich på en hel hvede engelsk muffin.

Tænk på at bringe din frokost til skolen. Når madpakke kogt i skolen, ikke kan du kontrollere, hvad går ind i dem. Dette betyder, at de kan have tilføjet, fedt og sukker, som du behøver. Men med din egen frokost, du gøre alle valg, hvad er i det. Du kan bruge en lys mayonnaise på din sandwich og vælge sunde frugter som en dessert. Frokost behøver ikke at bestå af en sandwich, selv om. Du kan købe frokost beholder, der holder måltider hot og medbringe noget varm og påfyldning, som chili eller sidste nats rester.

Spørg dine forældre, hvis du kan gå til købmanden. Dette giver dig mere kontrol over hvad dine forældre købe fødevarer. Hvis dine forældre er typen, der køber en masse junkfood, kunne måske du være den ene, der tilskynder dem til at blive sundere.

Træningsøvelser

Dit aktivitetsniveau spiller en anden vigtig del i din vægt. Jo mere du træner, jo hurtigere du vil tabe. Starter ved blot at gå en tur efter skole eller om aftenen. Vær sikker på at gå langs i et hurtig tempo at opdrage din puls til at forbrænde flere kalorier.

Du bør også overveje en form for styrketræning, da flere muskler vil hjælpe dig se slankere og brænde flere kalorier. Prøv motion videoer, der omfatter en styrke træning sektion. Disse vil ofte bruge små håndvægte eller modstand bands, som du bliver nødt til at købe. Hvis du ikke har penge til det, kan du gøre body vægt øvelser, som bruger din kropsvægt til at opbygge muskler. Disse øvelser er squats, lunges og push ups.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com