Hvordan finder jeg en psykiater i New York?

08/11/2010 by admin

Hvordan finder jeg en psykiater i New York?

Psykiatere hjælpe folk tale gennem og løse deres problemer med angst, depression og stress. At finde en god, kan kvalitet psykiater, hvem du kan stole på og afhænge af være lidt af en stressende affære, især da det involverer en overvældende område af dit liv. Hvis du bor i New York, er der en række måder at finde en god psykiater i dit nabolag.

Instruktioner

• Spørge rundt dine netværk for referencer. Finde venner, familiemedlemmer, co arbejdstagere eller læger, som du kender og har tillid til denne type forslag. Sørg for, at de er fra New York og spørge om de kender nogen psykiatere i dit område, som de anser for troværdige. Denne måde, vil du vide mere om hvad du får dig selv ind i når du laver aftaler med en given psykiater, og har du referencer fra andre til at hjælpe dig vide, hvad de kan forvente.

• Kontakt institutioner eller foreninger i New York, fokusere på psykiatri og give et netværk af støtte til patienter og psykiatere. De vil vide psykiatere i dit område, der ville være villige til at hjælpe dig. Prøv New York State psykiatriske Institute, New York State psykiatriske Association eller New York staten Office of Mental Health (Se ressourcer).

• Bruge onlineadresselister, der fokuserer på at levere lister over psykiatere i New York. Afhængigt af det websted, du gå til, kan der endda være feedback fra patienter om læger til at hjælpe dig med at træffe en beslutning. Online-mapper omfatter UCompare Health Care og Health kvaliteter (Se referencer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com