Hvordan man bruger Yoga til hjælp med bulimi

08/06/2010 by admin

Hvordan man bruger Yoga til hjælp med bulimi

Mange terapeuter nu anbefaler yoga til at hjælpe patienter behandle bulimi. Når de anvendes korrekt, yoga kan give både psykisk og fysisk lindring til patienter og kan støtte i inddrivelse og beskæftiger sig med symptomer. Mens yoga anses ikke for en komplet behandling og bør kun anvendes sammen med andre former for terapi, er det stadig en fantastisk måde at arbejde på både din krop og dit sind.

Instruktioner

• Brug yoga til en blid form for motion, især hvis din krop er for svagt eller for udmattet til at forsøge tunge cardio, såsom løb eller cykling. Yoga hjælper med at udvikle slanke lange muskler, som igen forbedre definitionen af kroppen og kan hjælpe nogen, der lider af bulimi at føle sig bedre om, hvordan de ser ud.

• Praksis yoga som en måde at slappe af, behandle angst og bekæmpe depression. Meditation er blevet bevist en stor helper mod lidelser, der har at gøre med stress eller overdreven angst. Bulimi syge kan lære at slappe af og accepterer deres organer, som kan føre til bedre selvværd.

• Brug yoga hen til unblock den første chakra eller Muladhara Chakra (Root). Den første chakra er ofte forbundet med de grundlæggende overlevelse behov i kroppen. Når misbrugt gennem bulimi, den første chakra bliver tilstoppet, og patienter oplever en følelse af ikke at være jordet. Ved at arbejde bestemte arbejdsstillinger, energi begynder at flyde igen og hjælper rense kroppen og sindet.

• Kig efter en yoga-træner, der har specialiseret sig i at arbejde med særlige befolkningsgrupper. Mens en yogaklasse på en lokal gym vil give en mere generel tilgang, en ekspert yogi sandsynligvis har kendskab til sygdomme og kan anbefale særlige besidder til at hjælpe dig specifikt balance ud din krop og sind.

• Start ved hjælp af yoga så tidligt som muligt. Videnskabelige undersøgelser har vist, at yoga er mere effektiv i behandling af bulimi når det bruges i de tidlige stadier af sygdommen, når offeret er stadig kæmper en sygdom og er ikke i fornægtelse. På dette stadium, kan yoga selv stoppe processen og hjælpe den Lidende inddrive helt, især hvis de anvendes sammen med terapi.

Tips & advarsler

  • Overveje uddannelse one-on-one eller i en lille gruppe. Da bulimi har en masse at gøre med selvværd, og mange bulimi patienter har tendens til at sammenligne sig non-stop til andre mennesker, arbejder uden "konkurrence" kan hjælpe dig med at fokusere mere på dig selv og din opsving i stedet for at du føler dig ked af hvordan de andre omkring dig ser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com