Brug sirup af Ipecac i dag plejecentre

02/16/2011 by admin

Brug sirup af Ipecac i dag plejecentre

Sirup af ipecac var påkrævet i førstehjælpsudstyr på daginstitutioner i hver stat i mange år, skal administreres i tilfælde af utilsigtet forgiftning. Siden 2003, har American Association of Pediatrics stoppet støtter brugen af ipecac af mange årsager. Hver stat har retningslinjer for dagtilbud forordninger; på nationalt plan kræves sirup af ipecac ikke længere til brug i daginstitutioner.

Funktion

Sirup af ipecac bruges til at fjerne giftstoffer, der er ved et uheld indtages. Det er en brkmiddel, hvilket betyder, at det forårsager opkastning når det indtages. Det fremkalder opkastning ved irriterende mavens slimhinde i maven og sende en besked til hjernen til at kaste op. Ved opkastning, er den indtagne giftigt stof eller en god portion af det bortvist fra kroppen.

Bruger

Ifølge Poison.org, er der 2 millioner forgiftning rapporteret at Poison Control Center om året. Disse 2 mio er 53 procent forgiftning af børn under 6 år. Nogle af de mest almindelige former for eksponering er produkter til personlig pleje, kosmetik, rengøringsmidler og planter. Fordi dagtilbud giver tilstrækkelige muligheder for eksponering for disse stoffer, blev det anset for nødvendigt at medtage sirup af ipecac i førstehjælp kits. Check med din tilstand på opdateringer og krav om brug af sirup af ipecac i daginstitutioner.

Forordninger

National ressource Center for sundhed og sikkerhed i børnepasning tillader ikke længere brugen af sirup af ipecac i barn pleje programmer fra 2009.

Retningslinjerne for nogle stadig har en up-to-date flaske af det i førstehjælp kits. Dette bør ændres over tid. Det er bedst at tjekke det styrende organ i din tilstand og sørg for, at du modtager de nyeste retningslinjer og krav for Dagpleje.

Passende foranstaltninger

I tilfælde af, at et barn bruger et giftigt stof på dagpleje, straks ringe Poison Control Center. Antallet skal bogføres lige ved siden af telefon i nødstilfælde. Find din lokale Poison Control Center på aapcc.org til (amerikanske sammenslutning af giftkontrolcentre) eller bruge den nationale universel telefon nummer 1-800-222-1222. Ringe 911, hvis barnet i din pleje starter med kramper, stopper vejrtrækning eller mister bevidstheden.

Advarsler

Der er flere farer forbundet med sirup af ipecac. Det bør aldrig gives uden instruktioner fra Poison Control Center. Ipecac sirup administreres efter kropsvægt. Hvis for meget er forbrugt, det kan føre til overdosis, som kan være dødelig. Ipecac sirup kan også forårsage barn at have overdreven opkastning, hvilket kan føre til lavt blodtryk og andre bivirkninger. Tager ipecac sirup med ætsende giftstoffer såsom benzin vil forårsage store skader på spiserøret og andre problemer. Det er yderst vigtigt at kontakte Poison Control Center før selv overvejer at give ipecac sirup.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com