At komme sig efter knæoperationer

03/26/2011 by admin

Der er to typer af ortopædiske knæoperationer. Artroskopiske knæoperationer fjerner stykker af fælles eller knogle, der muligvis har tilhugget på grund af en sport eller arbejdsbetinget skade. Denne type kirurgi dukker også op igen ru eller beskadiget knogle af områdeafgrænsning overfladen. Restitutionstid er minimal, afhængigt af omfanget af de fælles områdeafgrænsning.

Hel eller delvis knæalloplastik er mere invasive, fordi det er udskiftningen af en knæleddet beskadiget af degeneration, gigt, knoglesygdom eller andre faktorer. Det kræver omfattende kirurgi, længere restitutionstid og Fysioterapi i flere måneder efter operationen.

Efter kirurgi

Mens inddrive på hospitalet efter operationen, kan følgende rutine gennemføres, afhængigt af din læge ordrer:

Du bliver givet blodfortyndende og bedt om at bære kompression boots til at beskytte mod koagulation og hævelse.

Du vil blive tilskyndet til at stå og gå rundt med en rollator eller krykker dagen efter operationen. Du skal bruge disse elementer til mindst seks uger under genoprettelsen.

Du kan bruge en kontinuerlig passiv bevægelse maskine i seng, der langsomt flytter knæet og hjælper med at genvinde fælles bevægelse.

Du vil lære at komme ud af sengen, bruge badeværelset og få klædt mens der beskæftiger sig med en post-kirurgi knæ.

Der kan være flere korte sessioner af fysisk terapi øvelser hver dag, herunder dyb vejrtrækning øvelser for at undgå overbelastning i dine lunger.

Rehabilitering

Rehabilitering, der begynder på Hospital vil fortsætte med Fysioterapi i et kontormiljø, efter du har vendte hjem. Som terapi fortsætter, får du flere øvelser for at styrke knæet, mens den heler.

Når du er fuldt restitueret, især efter delvis eller total knæalloplastik, kan der være begrænsninger på dine fysiske aktiviteter, at din læge vil forklare om opfølgende besøg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com