Naturlig Dental antibiotika alternativer

03/24/2011 by admin

Syntetisk antibiotika er nødvendig i nogle tilfælde og kan redde dit liv. Disse typer af antibiotika er ikke godt for dit helbred, hvis ikke anvendes korrekt. Der er naturlige antibiotika, der kan bruges som alternativer og kan arbejde lige så godt for nogle mennesker. Alternative dental antibiotika kan hjælpe med at lette tand infektioner, helbrede gummi ømhed eller betændelse og kan selv forebygge paradentose.

Echinacea

Echinacea er et naturligt antibiotikum kaldet echinacoside, der bekæmper bakterier. Ifølge en undersøgelse foretaget på Universitet i München, Echinacea blev vist sig for at være en af de bedste naturlige antibiotika. Echinacea hjælper ødelægge bakterier, helbrede tandkødsbetændelse og mindre tand infektioner. Det har også smerter drab egenskaber, der kan lindre tandpine. For de bedste resultater, skal du bruge friske Echinacea rod, der er for nylig blevet gravet fra jorden.

Hvidløg

Hvidløg, også kaldet naturens penicillin, er et naturligt antibiotikum, der kan undertrykke infektioner i kroppen og reducere tandpine pain. Allicin, et stof i hvidløg, fungerer som et antibiotikum, der hæmmer bakterier, når hvidløg er knust eller hakket. Sætte en fed hvidløg eller en knust hvidløg handske direkte på tanden. Tilføje en lille mængde af stensalt eller fed olie til at lindre smerten.

Kolloid sølv

Kolloidt sølv er et mineral og naturlige antibiotikum, der kan være meget effektivt til nogle tandproblemer. Det er ugiftigt og har nogen side påvirker. Gurgle med kolloid sølv til at hjælpe med at forhindre huller i tænderne og behandling af ømme tænder og betændte gummer. Det er bedst at bruge mineralet, når det er friske. Kolloidt sølv kan også hjælpe med at forhindre parodontale sygdom på grund af sin stærke virkning på bakterier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com