Hvordan til at sove bedre med naturmedicin

06/15/2011 by admin

Kan ikke sove? Du er ikke alene. Millioner af amerikanere har svært ved at falde (og bo) i søvn. Søvnløshed er en af de mest almindelige søvnforstyrrelser påvirke amerikanerne i dag. Den gode nyhed er, at der er let, naturlige måder at bekæmpe søvnløshed. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få en god nats søvn

Instruktioner

Hvordan til at sove bedre med naturmedicin

• Drik en kop kamillete før sengetid. Det er en mild, sikker beroligende, der vil bidrage til at give dig en rolig søvn. Kamille har været anvendt i en årrække som et middel mod stress, angst og søvnløshed. En anden stor mulighed: Silent Night te fra naturens måde kan være meget nyttigt.

• Prøv andre urter. California poppy, passionflower og baldrian vil berolige dig før sengetid. Forskning viser, at kava kava er også en god muskelafslappende. Hvis stress eller angst er en af årsagerne til din søvnløshed, vil denne urt hjælpe dig med at udvikle bedre søvnmønstre.

• Tage et varmt bad — ikke en bruser — en time før sengetid. En anden god idé: sætte flere dråber af en beroligende æteriske olier som kamille i badevandet. Eller prøve at anvende en lavendel lotion til din krop lige før sengetid. Aromaterapi stigende i popularitet som en effektiv behandling af søvnløshed. Engelsk lavendel har også, evnen til at berolige sindet og dybere, højere kvalitet sovemidler.

• Tager fem mg af melatonin én time før sengetid vil hjælpe med lejlighedsvise søvnløshed. Det er en af de bedste midler mod søvnløshed, siger eksperter. Melatonin er et naturligt hormon produceret af pinealkirtlen i hjernen og kendt for at regulere kroppens naturlige søvn-vågne cyklus. Som vi alder, producerer vores kroppe mindre melatonin end da vi var yngre.

• Skeen op nogle yoghurt natten, Spis en banan, en dato eller en figen. Indeholder alle trypotophan, en af de bedst kendte kilder til fremme af søvn. Også en god idé: tilbringe mindst en time at slappe af. Lære at sætte bekymringer ud af dit sind. Genskabe en behagelig gang i dit liv og leve det i dit sind. For eksempel, visualisere dig selv på stranden. Høre bølgerne bryder mod kysten. Brug af billedsprog er skam hjælpsom.

Tips & advarsler

  • Sørg for at konsultere en læge før du tager nogen naturlægemidler kosttilskud. Ikke selvstændige diagnosticere hvis du tror du kan have et mere alvorligt sundhedsproblem.
  • Du kan også rådføre sig med en naturopatisk læge til råds. For at finde en autoriseret læge i dit område, kald den amerikanske sammenslutning af naturopatisk læger toll gratis nummer 866. 538: 2267, eller besøge http://www.naturopathic.org.
  • Forskning viser, at melatonin kosttilskud kan være en effektiv og side-effekt-gratis søvn hjælpemidler. Du kan dog opretholde din melatonin niveau naturligvis med nogle daglige rutiner. Spise regelmæssige måltider, holde din kost lys om natten, undgå stimulanser som kaffe, te og sodavand, som kan interferere med melatonin produktionen, og undgå at udøve sent om natten.
  • Brug ikke kava kava langsigtede. Det kan forårsage tør skællende hud og gullig misfarvning af hår og negle.
  • Hvis du har problemer med leveren, tale med din læge før du tager kava kava.
  • Melatonin er ikke beregnet til at bruges på lang sigt og nogle brugere rapporterer meget levende-- eller foruroligende drømme, når de tager den.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com