Sensorisk Integration lidelse hos voksne

06/16/2011 by admin

Sensorisk Integration lidelse hos voksne

Den menneskelige hjerne er en fantastisk behandling center består af flere systemer, der arbejder sammen som en. Som et resultat, er problemer i ét system sandsynligvis vil føre til problemer med et andet system. Sensorisk integration lidelse hos voksne er resultatet af en meddelelse opdeling mellem forskellige systemer i hjernen.

Identifikation

Sensorisk integration lidelse (SID) hos voksne er en tilstand, hvor enkeltpersoner har svært ved behandlingen af indgående sensorisk information. Problemer med bevægelse og retning vises også med denne lidelse. Sensorisk integration indebærer brug af de fem sanser---touch, vision, auditive, smag, og olfaktoriske---at behandle oplysninger. Behandlingen omfatter integration af indgående oplysninger med tidligere viden og erindringer. Centre af hjernen involveret i bevægelse og retning også har vanskeligheder vedrørende nye oplysninger med tidligere erfaringer. Som et resultat, kan enkeltpersoner har problemer med ligevægt, hvilket ofte resulterer i smerte eller forvirring.

Funktion

Hjernen integrerer indgående data gennem det centrale nervesystem. Neurale behandling veje i hjernen er indstillet til at sende oplysninger til de forskellige områder af hjernen. Oplysninger behandles efter dens intensitet, dens kompleksitet, sin newness og dens varighed. Det er hjernens ansvar at sortere ud indkommende stimuli ifølge viden det allerede besidder. For voksne med sensorisk integration lidelse, kan blive rodet indkommende stimuli til det punkt, hvor en person ikke at mærke aspekter af en miljø eller situation, der er klart synlig for andre. I nogle tilfælde, kan hjernen være mere følsomme over for visse stimulus---som lyd eller lys---end andre forårsager en person til at overreagere til stimulus på grund af hvordan hans hjerne er forarbejdnings indkommende stimuli.

Typer

Der er tre diagnostiske klassifikationer til sensoriske forarbejdning lidelser---Type 1-, Type II- og Type III. Type I-, eller sensoriske graduering lidelse, refererer til personer, der er over - eller under - sensitive på indkommende stimuli. Type II eller sensoriske-baseret motor lidelse, henviser til problemer med motorik forårsaget af hjernens evne til at behandle fysiske eller fysisk miljø. Type III eller sensoriske forskelsbehandling lidelse, refererer til hjernens evne til at opbygge relationer mellem indgående oplysninger og tidligere viden eller erindringer.

Effekter

Virkningerne af sensorisk integration lidelse kan variere fra person til person afhængigt af, hvordan en persons hjerne bearbejder information. Symptomerne på denne betingelse kan variere fra mild, hvor en person er næppe berørt, til svær hvor problemer påvirker en persons evne til at udføre daglige opgaver. Problemer med motoriske færdighed processer kan vises som klodsethed, eller nogen der har uheld udsat. Problemer med under - eller slut - sensitivity kan vises som en aversion mod lys, lyd eller touch. Problemer med sensoriske forskelsbehandling kan være til stede i en person, der synes at være uopmærksom eller ikke kan holde trit med en samtale.

Overvejelser

Sensorisk forarbejdning hjernefunktioner kan påvirke mange aspekter af en persons adfærdsmæssige funktion. Voksen symptomer af sensorisk integration lidelse kan have indirekte virkninger i form af en persons evne til at lære eller deltage i opgaver. Personer, hvis hjerne processer under stimuleret kan forveksles med hyperaktive eller uopmærksom. I nogle tilfælde kan en underliggende neurologisk tilstand påvirker en persons evne til at bearbejde sensorisk information hvorpå sag sensorisk integration lidelse er blot et symptom på en større tilstand.

Som af endnu er der ingen kur mod denne tilstand, men det er behandlelige. Ergoterapi metoder gennemfører en række teknikker og praksis kaldes en "sensoriske kost". Disse metoder er designet til at opfylde behovene i den enkeltes centrale behandling system, og korrigere for forkert behandling mekanismer i hjernen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com