Små skridt til at tabe sig

04/09/2011 by admin

Små skridt til at tabe sig

Mange mennesker oplever vægttab en overvældende udfordring. For dem, der har en stor mængde af vægt til at tabe, kan at nå et mål vægt føles som en uoverkommelig målet. Selv dem med en mindre mængde af vægt miste kan føle, at vejen frem er lang og vanskelig. Små ændringer i din livsstil kan gøre vægttab mere håndterbar. Små mål også tillade dig at fejre succes, mens du arbejder mod at nå dit mål vægt.

Højt kalorieindhold drikkevarer

Højt kalorieindhold kaffe drikkevarer kan tilføje hundredvis af ekstra kalorier til en kost. Skære ned på antallet af disse drikkevarer, som du spiser kan reducere dine samlede kalorier for ugen. Du behøver ikke at fjerne omgås helt. Tag en ærlig kig på antallet af højt kalorieindhold drikkevarer at du spiser i en uge og arbejde for at sænke beløbet.

Gang ekstra trin

Tilføje et par skridt til din daglige rutine at øge antallet af kalorier du brænder. For dem, der ikke har udøver regelmæssigt, kan små ti minutters hjælpe dig med at komme tilbage på sporet. Vellykket vægttab er en kombination af at sænke antallet af kalorier forbruges og brændende kalorier i fysisk aktivitet.

Tilføje Fiber

Fødevarer med højt fiber såsom frugt og grøntsager giver kroppen med ernæring og hjælpe du føler dig fuld mellem måltiderne. Tilføje flere af disse fødevarer til din kost, mens at fjerne forarbejdede fødevarer kan hjælpe dig med at reducere antallet af kalorier spiser du på en dag.

Skære portionsstørrelser

Reducere din portionsstørrelser i måltiderne til lavere kalorier. Skære dele giver dig mulighed at spise de fødevarer, du nyder, men skære kalorier på samme tid. Hvis du planlægger at få et stykke kage, spise et mindre udsnit. Spise en skefuld is i stedet for to. Over tid bliver de mindre portionsstørrelser lettere at vedligeholde.

Fjerne Snacks i tv-

Ikke Spis din snacks foran fjernsynet. Spis fødevarer kun på dit køkkenbord og du vil fjerne en stor del af den blinde spise der opstår foran fjernsynet hver aften.

Ride en cykel

Hvis du har en cykel, ride det at køre små ærinder eller bare for sjov. Du kan også gå til arbejde eller butikken for at øge din motion, der vil brænde ekstra kalorier. Begyndere kan udøve kan starte langsomt og opbygge udholdenhed over tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com