Angstanfald forklaret

04/08/2011 by admin

Angstanfald forklaret

Angst er en normal reaktion på stress. Angstanfald, men er pludselig opfordrer af overvældende frygt, der kommer uden advarsel. Angstanfald er langt mere intens end blot føle angst. Angstanfald yderst oprørende at den person, der føles dem. Angstanfald kan blive invaliderende, hvilket er grunden til, at mennesker lider af tilbagevendende angstanfald skal kontakte en læge.

Identifikation

Symptomer på angst angreb omfatter, men er ikke begrænset til, racing hjerteslag, åndedrætsbesvær, hjertebanken, stress, rysten, frygt, hedeture, svimmelhed og kvalme.

Tidsramme

Angst angreb kommer typisk uden advarsel. Disse angreb kan komme uden grund eller provokation, forårsager offer for angrebet til at føle sig meget hjælpeløs og ude af kontrol. Længden af angstanfald varierer fra person til person. Disse angreb kan være mest alvorlige i de første 10 minutter, men symptomerne kan dvæle op til en halv time.

Betydning

Mennesker, der har gentaget angreb kan blive deaktiveret af deres tilstand. Dem, der beskæftiger sig med gentage angreb skal se en læge, før de begynder at undgå steder, der forårsager dem angst og panik. Angstanfald kan behandles med medicin og terapi.

Potentielle

Gentagne angstanfald kan potentielt forårsage en angst. Angst kan føre til depression, stofmisbrug og medicinske komplikationer.

Ekspert indsigt

Mayo Clinic foreslår, at mennesker lider af gentagne angstanfald søge lægehjælp. Angstanfald er vanskeligt at beskæftige sig med på egen hånd og har tendens til at blive værre med tiden. Hvis du er tilbageholdende med at søge lægehjælp, betro sig til en ven eller familie medlem.

Forebyggelse/løsning

De lider af gentagne angstanfald skal søge lægehjælp. Terapi, motion, afspændingsteknikker og medicin kan hjælpe gevaldig. Det er meget vanskeligt for en til at håndtere gentagne angstanfald på egen hånd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com