Sådan finder du ud af mine briller recept

05/17/2011 by admin

Sådan finder du ud af mine briller recept

Når en øjenlæge undersøger dine øjne, diagrammer hun i dine poster en recept for korrigerende linser hvis du har brug for dem. Ofte, øjenlæge er i en privat praksis og designer rammer og linser hun tilbyder er for dyrt. Du kan finde billigere briller på discountbutikker, optisk butikker, der tilbyder kuponer og rabatter, via postordre og online. At få din recept fra din optiker professionel er ikke en vanskelig proces og kan spare dig hundredvis af dollars på recept briller.

Instruktioner

• Spørg din øjenlæge til din recept, når du får dine øjne undersøgt. Hun skal give det til dig, ifølge Federal Trade Commission. De fleste fagfolk forstå at mange sygesikring planer ikke dække eller tilbyde rabatter på briller. Det sted, hvor du beslutter dig for at få dine briller kan have en politik at recepten være mindre end tre måneder og op til et år gammel. Dette er for din beskyttelse, fordi vision kan ændre sig hurtigt hos personer med nedsat syn, medicinske problemer eller andre forhold, som påvirker visionen.

• Tag din nuværende briller til et sted, der dispenserer briller, såsom LensCrafters eller Pearle Vision. Teknikeren kan bestemme recept i dine linser ved at sætte briller på en lensometer maskine. Dette er en klog idé, hvis dit syn er klart og din aktuelle recept fungerer godt for dig. Nogle mennesker har vision, der skifter hvert år, andre aldrig har brug for en ny recept eller kun hvert femte eller 10 år. Følg anbefalingerne i dit øje-sygeplejerske på om du har brug for en øjenundersøgelse.

• Sende en kopi af din recept til online optisk officinet. Du kan også give den optisk butik af dine valg tilladelse til at få en kopi af din recept fra din øjenlæge. Dette er en glimrende måde at finde billigere rammer og linser.

Tips & advarsler

  • Det er altid en klog ide at bære en kopi af recepten øjet glas i din tegnebog i tilfælde af en ulykke eller hvis du mister dem. Recepten giver dig mulighed at få et andet par hurtigt i en nødsituation. Dette er især vigtigt for dem, der rejser meget.
  • Smid ikke dine briller væk når du får et nyt par. De vil komme handy som et ekstra par hvis du mister eller bryde din almindelige briller. Donere gamle briller til velgørende organisationer, såsom Lion's Club, Give gave af syne eller Unite for synet organisation. (Se resource 1)
  • Ikke tage chancer med din vision. Hvis du oplever hyppig hovedpine, har anstrengte øjne eller andre problemer med synet, din øjenlæge, give dig en undersøgelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com