Magnetiske armbånd for angst

05/20/2011 by admin

Mennesker med angstlidelser har mange behandlingsmuligheder i dag, som lægevidenskaben genkender tilstand og de ødelæggende virkninger, at det kan have. Mens et stort antal angst ramte tage receptpligtig medicin og/eller deltage i musikterapi sessioner, er der andre måder at se en forbedring i deres tilstand. Mange bekymrede mennesker vælger holistiske behandlinger, herunder, men ikke begrænset til, magnetiske armbånd.

Historie

Helt tilbage til Aristoteles, har der været poster i folk benytter magneter til smertelindring og til at fremkalde en følelse af velvære. Forskere og læger fra hele verden har talt om hvad magneter kan gøre og hvad de ikke kan gøre. Ifølge offentliggjorte tekster gennem historien, har der været fremført krav at Magnetterapi kan hjælpe med alt fra gigt kræft til neurologiske problemer. Magnetiske armbånd, men er en relativt ny opfindelse. Ingen specifik dato for deres oprettelse er blevet fundet.

Funktion

Ifølge de fleste af de offentliggjorte oplysninger om magnetiske armbånd, kan armbåndene bidrage til at mindske smerter fra gigt, skade og kroniske helbredsproblemer. Funktionen af de magnetiske armbånd er at lette disse ømhed og smerter og stimulere cirkulation og blood flow til områder hvor ømhed. Mens nogle kan ikke se hvordan det kunne have noget at gøre med behandling af et spørgsmål om mental sundhed som angst, lider mange af de mennesker, der lider af angst også med ømhed og smerter.

Betydning

Når en person har angst, er han spændte op næsten hele tiden. Det er kun naturligt, at personen har ømhed og smerter og trætte eller ømme muskler, især i nakke, ryg og skuldre. Ømhed og smerter er også en kilde til angst. De overbevise den ængstelige person, at der virkelig skal være noget fysisk galt med ham, fordi han er i smerter. Gennem behandling af ømhed og smerter og fremmer en følelse af velvære, er det en hypotese at magnetisk armbånd kan hjælpe med at behandle en person, der har en angst.

Typer

Der er alle slags muligheder når det kommer til magnetisk armbånd. Nogle af dem strække til at rumme alle størrelser håndled. Andre passer med en lås, og endnu andre glide over hånden og på håndled som et armbånd. Nogle passer på håndleddet, men ikke helt omslutte det. Blandt disse variationer er der valgmuligheder angående hvordan stærke magneter er, hvor i armbåndet, placeres de og hvor mange af dem bruges. Høj kvalitet magnetisk armbånd vil vare i mange år.

Advarsel

Hvis en person er i betragtning af magnetiske armbånd terapi for en angst, er det meget vigtigt, at han kontrollerer med sin læge først hvis han har en alvorlig medicinsk tilstand, nye eller forværrede symptomer, en pacemaker eller andre implantabelt udstyr. Magneter kan påvirke den fine elektronik pacemakere og defibrillatorer, og de bør aldrig bruges som en erstatning for korrekt medicinsk behandling. Magnetiske armbånd bør også ikke bæres i bruseren, imens retter eller mens sove hvis personen bruger en varmepude eller elektrisk varmetæppe.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com