Hvad er rollen som en børnepsykolog?

05/03/2010 by admin

Hvad er rollen som en børnepsykolog?

Barn psykologer har flere forskellige veje de kan fokusere på, herunder forskning, rådgivning og testning. Selv om der ikke er en ph.d.-grad i børnepsykologi, tager de barnet og familien psykologi kurser for at specialisere sig i psykologi af børn.

Barn psykiater rolle

Barn psykologer kan udføre en række forskellige arbejdspladser i behandlingen af børn. Deres rolle er at rådgive børn og deres familier. Barn psykologer er uddannet til at rådgive børn med familie spørgsmål, opførsel problematik og psykisk sygdom.

Hvor arbejder barn psykologer?

Barn psykologer kan også arbejde i skoler, hospitaler eller i retten. Nogle barn psykologer vælger at fokusere på forskning og skrivning.

Hvornår skal man se en børnepsykolog

Hvis dit barn har adfærdsmæssige problemer derhjemme eller i skolen, har problemer med at justere, eller ikke nå udviklingsstadier svarende til hans alder, kan du søge hjælp hos en børnepsykolog.

Fordelene ved at se en børnepsykolog

Barn psykologer specialiserer sig i børn og deres udvikling.

Krævede uddannelse

For at være en autoriseret klinisk psykolog, skal du afslutte en ph.d.-grad og derefter videregive tests for din tilstand for at få sin licens. Barn psykologer tage mange kurser i barnets udvikling og adfærd.

Sådan finder du en børnepsykolog

En børnelæge er en god kilde til henvisninger. Han kan have en børnepsykolog, han arbejder med på regelmæssig basis. (Se nedenstående ressourcer.)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com