Fordelene ved jomfru kokosolie for hjertet

01/18/2011 by admin

Fordelene ved jomfru kokosolie for hjertet

Der har været længe været en medicinsk debat omkring hvorvidt kokosolie er gavnligt for hjertet. Mens nogle eksperter mener, at det høje indhold af mættet fedt indhold af kokosolie er dårligt for hjertet, andre må erklære mig uenig har med angivelse af kokosolie ingen transfedt og derfor sund for hjertet. Uanset om olien er jomfru eller ikke-jomfru, er der masser af argumenter til fordel for spise kokosolie for at forbedre din hjertesundhed.

Kolesterol

Kokosolie er betragtes som en mættet fedt. Men mættet fedt i kokosolie ikke negativt påvirke kolesterol i kroppen. I virkeligheden, siges den naturlige ikke-hydrerede kokos olie at forbedre det gode kolesterol, HDL (high density lipoprotein). HDL hjælper med at beskytte kroppen mod risikoen for hjertesygdom. Kokos Research Center hævder, at forbrugende kokosolie på daglig basis kan nedsætte en persons chance for at lide et hjerteanfald eller et slagtilfælde, på grund af niveauer af HDL kolesterol.

Vægttab

Sund vægt kan være lig med et sundt hjerte. Kokosolie har mange fordele for vægttab, som til gengæld gavner hjertet. Kokosolie er meget rig på mellemstore og små fede kæder syrer. Disse kæder tillade fedtsyrer bliver nemt metaboliseres bidrager til sund vægttab. Både jomfru og kokosolie er let fordøjeligt. Kokosolie også holder skjoldbruskkirtlen og enzymer systemer fungerer sundt mens stofskiftet stiger på grund af reduceret i bugspytkirtlen stress.

Antioxidanter

Antioxidanter er en vigtig faktor i generelle sundhed. Vægttab, et sundt hjerte og forebyggelse af kræft, er alle fordele af tilstrækkelige mængder af antioxidanter i kroppen. Jomfru kokosolie er rig på antioxidanter.

Hjertesygdomme

Kokosolie indeholder et stof kaldet MCFA. MCFA fundet i kokos olie har været anvendt i undersøgelser, der har vist sin kraftfulde effekt på arterier. Når arterierne bliver hærdet med akkumulerede plak, sætter det en risiko for hjertesygdomme. Ifølge kokos olie Research Center hjælper kokosolie til slaget frie radikaler, toksiner og vira, der fremmer artherosclerosis (åreforkalkning). Uden dette betingelser til stede, er hjertesygdom mindre tilbøjelige til at blive en trussel. Fordi kokosolie er hovedsagelig en kilde af energi, bygge ikke det omkring hjertet og arterierne, som andre olier har tendens til at gøre. Økologiske fakta hjemmeside forklarer, at kokosolie er foretrukket af atleter for sin evne til at metabolisere fedtsyrer.

Jomfru kokosolie vs kokosolie

Behandling af kokos er hvad dividerer jomfru kokosolie fra kokosolie. Jomfru kokosolie undergår ingen kunstig filtrering. Det har gjort friske fra kokos, i modsætning til kokosolie som er fremstillet af sun tørret kokos. Konsistensen af olien er også forskellige. Jomfru kokosolie er tyndere, gør det muligt at smelte næsten øjeblikkeligt med varme. Kokosolie er en smule tykkere og kræver mere intens varme kan være smeltet. Duft og smag også variere mellem jomfru kokosolie og kokos olie.

Advarsel

Før indarbejde jomfru, eller enhver kokosolie i din kost, er det klogt at diskutere dens medicinske fordele med en læge. Selv om der er en masse oplysninger om kokosolie og dens bidrag til et godt helbred, mener mange læger og eksperter, at modsat kan være tilfældet, eller dets virkninger kan være neutral. American Heart Association og andre hjerte organisationer tilbyder ikke mange oplysninger om kokosolie og dens relation til et godt helbred. Mere forskning er nødvendig om dette emne før en endelig link mellem kokosolie og godt helbred kan drages.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com