Hvor lang tid tager kataraktoperation?

01/22/2011 by admin

Under kataraktoperation, er overskyet naturlige linsen i øjet fjernet. Selve proceduren er en af de sikreste og mest almindeligt udførte procedurer. Operationen er udført som en ambulant, en og tager ikke meget lang tid at udføre.

Præoperative periode

På dagen for kirurgi, vil patienten tjekke ind på Ambulant center en til to timer før det planlagte tidspunkt afhængigt af den specifikke center.

Kirurgi: Phaco

Med phacoemulsification, den mest almindelige type af grå stær kirurgi udføres i USA, proceduren kan tage så lidt en 10 minutter.

Kirurgi, selv: ECCE

Extracapsular cataract udvinding (ECCE) kan tage længere tid end phacoemulsification; ECCE kan tage 30 til 45 minutter, men med nogle kirurger kan tage betydeligt mindre tid end der.

Gang i Recovery

Hvis der var ingen komplikationer med kirurgi, vil patienten forblive i recovery for en kort tid--ofte 20-30 minutter. Patienten modtager vejledning af aktiviteter og advarselstegn på komplikationer inden de forlader.

Årsager til længere Procedure

Komplikationer som ripping linse kapsel eller blødning i øjet kan forårsage kirurgi til at vare længere; mens disse komplikationer ikke er almindelig, vil kirurgen skulle justere procedure for at håndtere komplikationer. Hvis mere end ét øje er at blive opereret på én dag, ville kirurgi tid være længere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com