Sådan testes for Binokulært syn

02/16/2013 by admin

Se en 3D-film korrekt, skal du have binokulære syn. Binokulært syn opstår, når begge dine øjne arbejder sammen, på samme tid, hver signalerer til hjernen ser de. Hvis du ikke har binokulære syn, vil 3D-film ikke "pop" for dig. I stedet, vil du se bare en almindelig film eller billede, på trods af at du er iført 3D-briller. Testning for binokulære syn er alt, hvad der er påkrævet for at undgå dette problem.

Instruktioner

• Tegne en cirkel på størrelse med kvart på et stykke papir. Sørg for, at det er mørk nok til at ses let. Brug af gule blæk er ikke anbefalet. I stedet vælge sort, blå, lilla eller rød blæk.

• Tack eller tape stykket papir op på væggen. Placer papiret, så den cirkel, som du trak er øjenhøjde til dig.

• Trin tilbage ca 2 fødder fra væggen. Fokusere på prikken på papiret i et par sekunder.

• Løft en tommelfinger eller finger foran din næse, mens du fortsætter med at fokusere på prik på væggen. Placer din tommelfinger eller finger, så det er ca 1 eller 2 inches foran din næse, ikke direkte på spidsen af næsen. Mens med fokus på prikken, en person med binokulære syn vil se to tommelfingre indramning prik på væggen--en tommelfinger på venstre, og en til højre.

• Ændre dit fokus nu, således at du fokuserer på din tommelfinger. Mens fokus vision på tommelfingeren, en person med binokulære syn vil se to prikker indramning tommelfinger--én prik til venstre og en til højre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com