Hvordan man programmerer en CPAP maskine

03/08/2013 by admin

Hvordan man programmerer en CPAP maskine

En CPAP maskine, som står for kontinuerlig positiv luftvejs tryk, er en enhed, der er båret af dem, der lider af søvnapnø, en obstruktiv sygdom, der forhindrer lidende i vejrtrækning ordentligt mens du sover. De to integrerende komponenter i maskinen, den terapeutiske maske og CPAP maskine, er valgt af lægen til at passe de specifikke behov hos patienten, og kun en læge kan ordentligt programmere maskinen. Det kan imidlertid være nyttigt for patienten at i det mindste have en grundlæggende forståelse af, hvordan maskinen fungerer, selv om den faktiske programmering er bedst at overlade til den praktiserende læge.

Instruktioner

• Find de to "hemmelige" knapper lægen bruger til at starte programmering sekvensen. Placeringen af knapperne varierer afhængigt af mærke, men er normalt placeret i umiddelbar nærhed af LCD-skærmen hvor programmeringen finder sted. Disse knapper er normalt placeret under et logo, eller på nogle måde er integreret med design af logo, og skal trykkes i unison. Nogle mærker kan også have du stikket i maskinen mens samtidig indleder programmering sekvensen ved at trykke på de to hemmelige knapper. Konsultere papirarbejdet inkluderet med din maskine, selv om oplysningerne er forsætligt begrænset til lægens brug, så det ikke kan være anført i deres helhed. LCD-skærmen angiver, at installationsprogrammet mode er begyndt.

• Cyklus igennem funktionerne ved hjælp af knappen forskud. Ændringer ved hjælp af pileknappen, selv om dette kan variere efter mærke også. Mulige indstillinger omfatter: CPAP pres, rampe tid, rampen starttidspunkt, auto off og overholdelse meter værdi, bl.a. Din læge kender betydningen af hver enkelt indstilling og hvad værdien bør være. Ændre ikke nogen værdier selv.

• Observere indånding pres indstilling. Dette er beregnet af din læge til dine personlige behov. Maskinen regulerer trykket af luftstrømmen ind din luftveje, så enhver obstruktion er effektivt elimineret og kroppen modtager den nødvendige luftstrøm til at opretholde steady indånde hele natten.

• Observere udånding pres indstilling. Maskinen kan enten beregne udånding automatisk, eller lægen kan gøre programmering, afhængigt af typen udstyr bliver brugt. Ansigtsmaske er specielt designet til at arbejde sammen med CPAP maskine og til at passe dit ansigts struktur. Masken sikrer, at du får den korrekte udånding pres hele natten.

• Tryk på knappen "End" for at forlade opsætningstilstanden og vende tilbage til normal drift. Aldrig gemme enhver indstilling, som du har ændret. Konsultere din læge straks i tilfælde nogen værdi er ændret ved et uheld.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at programmere din egen CPAP maskine. At ændre indstillingerne for foreskrevne behandling kunne reducere effektiviteten af din behandling. Instruktionen beskrevet her er kun til orientering.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com