Hvordan man kan reducere anstrengelsen af øjnene fra lysstofrør

03/18/2013 by admin

Oftentimes, i skoler, offentlige bygninger og kontorer, kan ikke lysstofrør undgås, som kan forårsage problemer for dem med lysfølsomme øjne. Kronisk hovedpine, smerte og sløret syn er nogle af de symptomer forbundet med trætte øjne forårsaget af lysstofrør. Heldigvis er der hjem retsmidler og produkter specielt designet til at hjælpe med at reducere anstrengte øjne.

Instruktioner

• Vær opmærksom på din overordnede organ tilstand, som anstrengte øjne kan ofte skyldes træthed eller uforholdsmæssigt store spændinger. Find måder at slappe af som meditation eller vejrtrækning øvelser, og få masser af søvn.

• Tage hyppige hvileperioder, når du er udsat for fluorescerende belysning i lange perioder. Fokusere dine øjne i langt afstanden til slappe af dem hvis du har arbejdet på en computerskærm under fluorescerende lys. Lejlighedsvis Luk dine øjne og tage flere dybe indåndinger, og finde et sted at tage dine pauser hvor der ikke er nogen fluorescerende belysning.

• Se en øjenlæge og finde ud af om du er en god kandidat til FL-41 rosenrød briller specifikt formuleret til at reducere lysfølsomhed. (Se ressourcer.)

• Foreslå, at office, skole eller bygning Køb fluorescerende lys dækker eller paneler der kan diffuse lyset og gøre tingene lidt mere tålelig. (Se ressourcer)

Tips & advarsler

  • Undgå mørke briller inde, da dette kan kun øge din lysfølsomhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com