Hvordan til at sove med en klemt Nerve

02/24/2014 by admin

En klemt nerve sker normalt når omkringliggende væv som knogler, muskler og brusk lægge for meget pres på nerve rødder. Klemte nerver kan forekomme i nakke, lænden, albue og stort set overalt på kroppen. Ifølge artiklen "Klemte nerver" af personalet på Mayoclinic.com, kan symptomer omfatter smerter, følelsesløshed, snurren og endda muskelsvaghed. Sove med en klemt nerve medfører behandling af symptomer med Aktuel løsninger og medicin før sengetid; og immobilisere det skadede område. Spørg din læge for yderligere anbefalinger.

Instruktioner

Sove med en klemt Nerve

• Stop alle fysisk motion lige efter du opretholde en klemt nerveskade. Bære en skinne hele dagen når du har brug for at være mobile eller at sidde i lange perioder. Tage skinnen ud omkring en halv time før sengetid.

• I løbet af de første 48-72 timer efter debut af nervesmerter, sætte is i en is pack. Strop eller sikre ispose omkring din kilde til smerte. Holde isen i stedet for 15 til 20 minutters mellemrum hele dagen. Tid din ice behandlinger, så du gør din sidste, omkring en halv time før sengetid. Igen, holde isen på din skade i 15 til 20 minutter. Fjerne is pack. Læg du blandede bandage tilbage på.

• Tag to ibuprofen eller naproxen hver fire til seks timer i løbet af dagen efter udbrud af smerte. Gang din sidste dosis, således at du tager din medicin lige ved sengetid. Find en stilling i sengen, der er behagelig. Ophøje jeres fælles eller muskel over dit hjerte med en eller flere puder. Placer en pude på begge sider af dig at forhindre for meget bevægelse i løbet af natten.

• Hvis du vågner om natten med smerte, tage mere ibuprofen. Overskrid ikke den anbefalede mængde. Hvis du er i stand til at tage medicinen uden overdosis, fjerne din bandage og bruge is igen i fem eller 10 minutter. Sæt din bandage tilbage på og prøve at gå tilbage til at sove.

• Efter din betændelse og hævelse er under kontrol bruge fem eller 10 minutter strækker du er muskler eller fælles i alle retninger, holder hver bevægelse for 15 til 30 sekunder. Også, har nogen massage det bløde væv omkring nerverne i fem eller 10 minutter ved sengetid. Bruge en varmepude efter den stretching og massage i stedet for is. Hvis du har en klemt nerve i nakken, sove på en kontur pude som anbefalet af din læge.

Tips & advarsler

  • Det tager en masse advance forberedelse og behandling til at sove med en klemt nerve. Jo mere is behandlinger og anti-inflammatoriske medicin du bruger i løbet af dagen vil yderligere reducere dine smerter om natten. Disse behandlinger virker synergistisk med hinanden og de har tendens til at udvikle sig gradvist til at lindre en klemt nerve. Du kan bruge hvad du kan i sengen til at begrænse dine bevægelser. Skinnen skal forhindre yderligere irritation af din klemt nerve ved at isolere dine joint eller muskel.
  • Aldrig anvende is direkte på huden, da dette kan forårsage en forfrysninger skade. Også, aldrig sove med en varmepude på fordi du kan brænde dig selv. En defekt varmepude kan også forårsage en brand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com