HIPAA & krav til kontrol af en medarbejders Medicare Status

03/12/2014 by admin

HIPAA & krav til kontrol af en medarbejders Medicare Status

HIPAA, Health Insurance mobilitet og Accountability Act af 1996, blev etableret for at fastsat standarder for elektroniske transaktioner, sundhedspleje og nationale id'er for udbydere, planer og arbejdsgivere. For patienter, loven om forsøg på at lette mobiliteten mellem læger, arbejdsgivere og forsikringsselskaber samt sikrer privatlivets fred, når det kommer til medicinske journaler.

Ikke forpligtet til at kontrollere Status for Medicaid

Arbejdsgiverne er ikke påkrævet at vide Medicare status for deres medarbejdere. Dette er faktisk på medarbejderens skøn rådgivning af arbejdsgiveren med hensyn til deres Medicare status. Det ikke påvirke hvordan sundhedsmæssige fordele er udstedt, som fakturering processen vil sortere ud hvilket selskab er den primære betaleren om nødvendigt.

HIPAA kræver kommunikation

Arbejdsgiverne er forpligtet til at lade medarbejdere ved deres muligheder, når det kommer til sygesikring. Dette er af væsentlig betydning, hvis beskæftigelsen skal ende eller anden grund. Når ansættelse ophører, hvis arbejderen er på en sundhedspleje plan gennem arbejdsgiveren, må arbejdsgiveren den tidligere medarbejder kender HIPAA og COBRA fordele. Dette var en af årsagerne til stiftende HIPAA, som patienter behov for at flytte deres poster, når de forsøger at finde nye forsikring efter en ændring i karriere eller job.

Patient privatlivets fred

Mens arbejdsgivere giver sundhedspleje dækning, forhindrer HIPAA arbejdsgiver at indhente lægejournaler uden direkte samtykke fra patienten. En patient kan under HIPAA love, ikke være tvunget til at give sådanne oplysninger uden retfærdig grund. Sådan grund ville omfatte workman's comp tilfælde, på job personskader eller narkotika/alkohol screening udført af arbejdsgiveren. Medarbejdere har ret til privatlivets fred, når det kommer til deres sundhedspleje og arbejdsgiver skal respektere.

Strømline oplysninger

HIPAA opstiller for at strømline former i sundhedsvæsenet at gøre processen nemmere for patienter og medarbejdere som de overgang fra en sundhedsperson til en anden eller fra et forsikringsselskab til en anden. Det er vigtigt for arbejdsgivere at opfordre deres leverandører til at overholde reglerne, da dette er den proces, der anvendes til at kontrollere, om medarbejdere er en del af Medicare system eller ej. Hvis formularerne anvendes korrekt, arbejdsgiveren vil ikke vide Medicare status, men de pårørende og billers vil vide. Dette hjælper med at holde arbejdsgiverens omkostninger ned når det kommer til forsikringspræmier.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com