Virkningerne af alkoholmisbrug i sociale & arbejde adfærd

02/22/2014 by admin

Virkningerne af alkoholmisbrug i sociale & arbejde adfærd

Forbrugende alkoholholdige drikkevarer kan blive problematisk, når en person gør det at føle sig godt eller til at undgå følelsen negative følelser. Alkohol kan lindre stress fra arbejde ansvar; men som tolerance bygger, personen skal forbruge mere alkohol for at opnå samme effekt. Hvis advarselstegn ignoreres, problem drikke forværres og hvad der startede som en mild krykke kan blive en fuld-blæst afhængighed. Alkoholmisbrug påvirker alle involverede med en alkoholiker, herunder hans familie og andre han bor med sine kollegaer samt venner og bekendte.

Arbejde spørgsmål

Mennesker, der misbruger alkohol kan benægte de har et problem, fordi de holder ned et job og giver for deres familier. Mens dette kan være sandt, alkohol misbrugere kan udvikle interpersonelle problemer med folk på arbejdspladsen, kan være sendrægtige eller kan have en højere rate af fravær på grund af drukkenskab. Hvis personen, der ikke søger hjælp, kan drikke forværre over tid, hvilket gør muligheden for at miste beskæftigelse en realitet. Afhængigt af arten af jobbet, kan alkohol misbrugere udgør en risiko for deres tjenestested på grund af øget ulykker og personskader.

Job evalueringer

Chefer og kolleger kan fornemme problemet for et stykke tid før nærmer misbruger alkohol, hvis de gør overhovedet. Hvis personen, der ikke drikke på jobbet, er det svært at disciplinere person på arbejdspladsen. En chef eller kollega kan spekulere og stille spørgsmål, men medmindre der er konkrete beviser eller personen, der indrømmer, at der er et problem, det kan være meget svært at hjælpe alkohol misbrugeren på arbejdspladsen. Måske blev alkohol misbruger drukket ved den sidste "happy hour" eller arbejde funktion. Hvis hendes drikkeri var overdrevne, kunne en arbejdsgiver starte en samtale baseret på der. Ofte folk, der misbruger alkohol har en vanskelig tid med fokus og koncentration. Dette fører til ufuldstændige tildelinger, en forøgelse af fejl, dårlig evalueringer og potentielle jobtab. Disse adfærdsmønstre, kombineret med en faldende job ydeevne evaluering, kan stave problemer for alkohol misbruger.

Svindende sociale færdigheder

Alkohol misbrugere lide lavt selvværd såvel som vrede, angst, depression og eventuelt psykiske lidelser såsom bipolar lidelse. For at helbrede, skal drikker indrømme, at han har et problem og arbejde for at finde ud af de centrale spørgsmål for hans drikkeri. Uden det, vil han vende tilbage til sin krykke eller udvikle en anden usunde adfærd for at holde syg følelser i skak. Når folk misbruger alkohol, kan de starte flere argumenter eller være i stand til at gå væk fra en person, der starter et argument med dem eller irriterer dem på nogen måde. Alkohol misbrugere vise upassende og out-of-control adfærd. De er ofte irritabel og tage det på dem, tættest på dem. De er i fare for at miste nære venskaber. Alkohol misbrugere kan også drikke og drive, at sætte deres liv og andres liv i fare.

Familie

Alkohol misbrugere tage tunge vejafgifter på deres familier. De skjuler ofte deres drikkeri bag mure af skam. Familier kan bryde op på grund af vold i hjemmet, øget risiko for misbrug af børn, eller skilsmisse. Nogle familiemedlemmer udvikle codependency, og alkohol misbruger adfærd bliver normen, at resten af familien skal arbejde deres liv omkring. Børn vokser op i sådanne familier ofte har følelsesmæssige ar, når de når voksenalderen. Familiemedlemmer kan gå på æggeskaller, når alkohol misbrugeren er drukket for at undgå verbal eller fysisk angreb. Hvis den person drikker ikke får hjælpen hun skal stoppe med at drikke, over tid personens sundhed vil blive forværret, forlader den familie pleje af alkoholiker aging, syge eller familien kan blive konfronteret med det faktum, at deres elskede kan være på vej til en for tidlig død.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com