Hvad er Federal forsikring?

02/15/2010 by admin

Hvad er Federal forsikring?

Føderale forsikring tilbydes til statslige medarbejdere og omfatter sundhed, dental og vision forsikring gennem programmet Federal medarbejdere sundhed fordele (FEHB). Derudover er livsforsikring og langvarig pleje forsikring også tilgængelige. Visse krav skal opfyldes for at blive indskrevet i nogen af de forsikring programmer, der tilbydes af den føderale regering forsikring program.

Sygesikring

Federal health insurance er tilgængelige for alle føderale fuldtidsmedarbejder, medmindre andet er fastsat ved lov og forordning. En deltids medarbejder kan kvalificere sig til føderalt sygesikring efter et år med vedvarende beskæftigelse. De tilgængelige med føderale sygeforsikring, gennem programmet FEHB fordele omfatter dækning for almene og specialiserede pleje. Hospitalsbehandling, in-patient og ambulant og kirurgisk behandling er også dækket i alle føderale sygesikring planer. Obstetrisk pleje, mental sundhed og stofmisbrug pleje og prescription drug dækning er alle dele af sygesikringen programmer udbydes af den føderale regering. Ingen ventetider er nødvendige for føderalt sygesikring og ingen forudbestående tilstand begrænsninger der pålægges under planer for føderalt sygesikring. Fire mulige dækning planer er to gebyr-for-service planer (en med en PPO) og en uden og også en HMO eller Health Management Organization plan og HMO plan med punkt af Service produkt indstilling.

Dental forsikring

Federal og US Postal Service medarbejdere er berettigede til føderale dental forsikringsdækning. Fire nationale dental planer tilbydes og tre regionale planer tilbydes gennem FEHB program, og hvert plan omfatter grundlæggende tandlægeydelser, herunder orthodontia, regelmæssig eksamen og rengøring. X-stråler, broer og kroner er også omfattet af føderale dental forsikring. De fire vigtigste planer er en Aetna Life Insurance Company dental forsikring plan, en regering medarbejdere Health Association dental forsikring plan, en MetLife dental forsikring plan og en forenet Concordia virksomheder dental forsikring plan.

Vision forsikring

Federal og US Postal Service medarbejdere er berettigede til føderale vision forsikringsdækning. Tre vision planer er tilgængelige og alle dække komplet øjet pleje, herunder rammer, linser og kontaktlinser. LASIK operation kan også være en mulighed. De tre vision planer tilbød er FEP Blue vision plan, UnitedHealthcare vision plan og Vision Service Plan (VSP) er alle tilgængelige via programmet FEHB.

Life Insurance

De fleste statslige medarbejdere er berettiget til føderale livsforsikring, gennem programmet FEHB medmindre udelukket af love og regler. Programmet føderale livsforsikring er en grundlæggende livsforsikring og udelukker ikke ansøgere baseret på præeksisterende tilstande. Tre valgfri tilføjelser er tilgængelige for den grundlæggende livsforsikring.

Langtidspleje forsikring

Langtidspleje forsikring tilbydes til nogen berettiget til FEHB programmet, selv om det ikke kræves, at du faktisk være indskrevet. Føderale langtidspleje forsikring omfatter udgifter til pleje, når medarbejdere har brug for daglig pleje og hjælp. Behovet for langvarig pleje kan stamme fra kognitiv svækkelse, såsom Alzheimers sygdom. Langtidspleje forsikring hjælper også med at betale for hjemmepleje, plejehjem og bistået levende faciliteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com