Sådan bestemme jern i vandet

03/26/2010 by admin

Hvis taget i rette doser, er jern en sund og gavnlig element for vigtige biologiske funktioner, som transporterer ilt til blodet. Men for meget jern i dit drikkevand kan forårsage dårligt helbred. De fleste vand indeholder en lille mængde af jern, normalt omkring 0,1 milligram pr. liter. Men hvis du har mistanke om der er et overskud af jern i din vandforsyning, bør du teste det og overveje at få et vandfilter eller ved at kontakte din lokale offentlige vand officielle.

Instruktioner

• Hæld et glas vand og lad det sidde et øjeblik. Vand med et alt for højt jernindhold vil ofte producere rødlig brun partikler, der vil bosætte sig i bunden af glasset.

• Undersøge farven på vandet. Rent drikkevand er helt gennemsigtig, mens vand med højt jernindhold muligvis rødlig-brun eller gul i farven.

• Kig på dine husholdningsapparater, der bruger vand, herunder dit badekar, toilet og vandhane. Hvis du finder brune eller gule pletter på disse objekter, kan det være et tegn på højt jernindhold. Et andet tegn er, at denne smattet harpiks har en ubehagelig lugt.

• Test din pH-niveau. Du kan købe pH Test strips på enhver pool, spa eller pet butik. Hvis din pH er nedenfor 6.5, kan du har høje mængder af jern i dit drikkevand på grund af overdreven rust i rørene eller godt (hvis du bruger godt vand). Fordi rust er oxyderet kan jern, rustne rør være årsagen til overskydende jern i dit drikkevand.

• Få en iron testkit. Disse er også tilgængelige på nogle dyrehandlere, samt swimmingpool og spa butikker. Kits variere i pris og betjeningsvejledning, afhængigt af det mærke, du køber, så omhyggeligt læse vejledningen, der følger med pakken.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com