Hvordan til at behandle Gum sygdom naturligt

03/29/2010 by admin

Hvis du oplever blødning i tyggegummi, ekstra rødme eller blot ømhed i området tyggegummi, oplever du sandsynligvis tandkødssygdomme. I mange tilfælde er en tandlæge udnævnelse nødvendig. Men før du hovedet til din tandlæge, der er flere hjem retsmidler kan du bruge til at naturligt bekæmpe off din tandkødssygdomme.

Instruktioner

• Spis masser af fødevarer, der er rige på Vitamin C. tandlæger ofte foreslå appelsiner, grapefrugter, broccoli, honningmelon, rosenkål, mango og endda rød peber. Da C-Vitamin fungerer som en antioxidant, kan det nemt hjælpe reparere bindevæv fibre og fremskynde regenerering af knogler.

• Start tager naturlige urter kosttilskud. Der er flere muligheder, du kan bruge, de fleste succes har været vidne til med hvid Eg bark og myrra tyggegummi pulver.

• Reducere dit niveau af stress. Ifølge en undersøgelse foretaget af University Düsseldorf, havde patienter, der oplevede forhøjede niveauer af stress hurtigere plaque bygger op. Der bidrager til gum sygdom.

• Spis mere fødevarer rige på Vitamin D. Dette vitamin fungerer som en anti-inflammatorisk. At kan hjælp betændt en betændt hjørnetand området at slå sig ned, så knogle til regrow, hvor det havde været tidligere begrænset.

• Stop rygning. Dette er en enkel trin. Rygere er imidlertid syv gange mere tilbøjelige til at lide af tyggegummi infektioner end dem, der ikke gør. Satte cigaretterne, og du har en bedre chance for at kurere din gum sygdom i et meget hurtigere tempo.

• Spiser en sund kost. Fjerne sodavand, slik og andre junk fødevarer du har spist. Den åbenlyse effekt her er, at du fjerne mange af det sukker, der kan føre til mindeplade opbygge og som hæmmer din krop fra opholder sig sunde nok til at helbrede sig selv.

Tips & advarsler

  • Hvis din tyggegummi blødning forværres--selv efter følge trinnene ovenfor--du bør rådføre sig med en tandlæge straks som gum sygdom kan føre til andre spørgsmål, herunder nogle ekstreme tilfælde hjerteanfald.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com