Måder at forebygge kræft i hjernen

02/27/2010 by admin

Kræft i hjernen kan være en af de mest ødelæggende former for kræft, fordi vores hjerner er så afgørende for hvordan vi er i stand til at fungere hver dag. Vores kropslige funktioner styres af elektriske impulser sendes fra vores hjerne. Hvis de er hæmmet af en ondartet svulst, vil vores mobilitet, tale og evne til at kontrollere bevægelse blive påvirket. Vi kan forhindre det sker ved at gribe ind før tid og at foretage små ændringer i hverdagen.

Slægtshistorie

Undersøge sygehistorie af alle dine nære slægtninge såsom forældre, tanter, onkler, søskende mv. Find ud af hvor mange, hvis nogen, har eller havde kræft. Hvis kræft er en fremtrædende bekymring, så konsultere din læge for råd om forebyggelse. Hvis nogen i din familie, døde af komplikationer af hjernen, ville få en hjernescanning mindst to gange om året være en god metode til forebyggelse.

Eksponering for kemikalier

Det er vigtigt at vide, hvis du har været udsat for stråling eller visse kemikalier, som kan øge din risiko for kræft i hjernen. Eksponering for nogen af følgende kan øge risikoen for kræft i hjernen:

Stråling – dem, der arbejder i den nukleare industri er modtagelige for kræft i hjernen.Formaldehyd--balsamører og patologer udsættes for dette kemiske mest og er i fare.Vinylchlorid--dette er et problem for arbejdstagere i den plast-industri.Acrylontrile--dette kemikalie øger risikoen for kræft i hjernen for dem, der laver tekstiler.

Hvis du arbejder eller har arbejdet i nogen af de ovennævnte industrier, kan du planlægge en hjerne cancer screening med din læge.

Miljø og daglige liv

Der er visse aktiviteter, hvor vi deltager i hverdagen, der kan påvirke vores chancer for at få kræft i hjernen. I 1994 begyndte National Cancer Institute en fire-årig undersøgelse af dem, der havde hjernetumorer. De fandt en lang række faktorer, der kan øge risikoen for som traumer til hovedet, brug af hormoner og brug af hårfarvningsmidler, blandt andre. En anden undersøgelse fandt, at risikoen for barndommen tumorer faldt når gravide mødre tog multi-vitamintilskud. Også, gravide mødre, der spiste tørret kød såsom bacon eller hotdogs fuld af natriumnitrit, sænkede risikoen for pediatric hjernetumorer, hvis de tog Vitamin C, E og jern kosttilskud.

Der er ingen endelige sammenhæng mellem brugen af mobiltelefoner og hjernetumorer endnu, men der er masser af undersøgelser for at se, om dette kan være tilfældet. Forudgående undersøgelser fra i midten af 1980 ' erne til midten 1990s tyder på der kan være en øget risiko på grund af den stråling, der stammer fra mobiltelefoner. Plus, celle foretage en opringning skik er steget kraftigt siden da, og telefoner bruges i dag er digital, som udsender en højere frekvens stråling. Fra 2009 er dette en igangværende undersøgelse. Cancerpage.com tyder på, ved hjælp af et headset og begrænse din mobiltelefon brug at mindske enhver mulig risiko.

Kosten forebyggelse

Forbrug af hvidløg og Omega 3 fedtsyrer kan hjælpe hjernen kræft forebyggelse. Hvidløg indeholder anti-cancer molekyler, der stoppe kræftknude. Med frisk hvidløg, mens madlavning eller overbrusning det på toppen af et måltid er ideelle, eller du kan købe hvidløg kosttilskud på det lokale supermarked. Omega 3 fedtsyrer hjælpe styrke immunforsvaret og bremse væksten af hjernetumorer. De bedste kilder til dette omfatter makrel, laks, sild og ørred. Omega 3 fedtsyrer kommer også fra vegetabilske kilder såsom knust hørfrø, valnødder og hørfrø olie.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com