Sådan får du et spædbarn til at bære Baby briller

07/25/2013 by admin

Sådan får du et spædbarn til at bære Baby briller

At få en lille en til at bære baby briller kan være en udfordrende under hensyntagen. Det er ikke ualmindeligt for småbørn at trække deres briller ud og kaste dem bort. Dette kan være frustrerende for forældre, der forsøger at støtte deres barns vision udvikling. Ifølge American Association for Pediatric oftalmologi og Strabismus, er baby briller ordineret primært for at forbedre vision, behandle et dovent øje eller glatte kryds eyes. Det er vigtigt for forældre til at hjælpe deres småbørn, tilpasse sig til deres briller, de er på et tidspunkt i livet hvor deres øjne hastigt voksende og udvikle.

Instruktioner

• Tilbud positiv forstærkning til dit barn for at bære briller. Braklægning dit barns yndlingslegetøj og tilbyde det hver gang hun tillader briller at bo. Prise dit barn og klappe dit barn til at bære dem.

• Sørg for briller passer. Nogle gange er grunden til modstanden at baby briller simpelthen ikke er den rigtige størrelse, og forårsager barn ubehag. Sørg for at dit barn briller er indrammet af en optiker, der har viden og erfaring i baby briller. Vælg briller, der i øjeblikket passe dit barn, ikke et par, som han i sidste ende vil vokse ind i.

• Forklare til din lille én hvorfor glassene er nødvendigt. Dit barn vil være mere likly ønsker at bære briller, når hun opdager, at brillerne vil hjælpe hende se bedre.

• Vælg briller, der er sværere at tage ud. Mange baby briller har fleksible og runde earpieces, der passer godt ind bag en barnets øre. Andre er lavet med elastikker, der holder glassene glider ud.

Tips & advarsler

  • Se efter baby briller, der er polycarbonat linser. Dette er en stærk plast, splintres bevis og kan overleve falls og hårdhændet behandling fra små hænder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com