Individuelle Health Insurance planer for børn

07/27/2013 by admin

Individuelle Health Insurance planer for børn

En forælder kan ønsker at købe enkelte sygesikring for sit barn for mange årsager, såsom finansielle trængsler eller manglende familie dækning gennem en gruppe arbejdsgiver. Selv om sundhed lovgivning kræve, at forsikringsselskaberne godkender børn til sygeforsikring uanset ansøgerens helbredstilstand, gør de samme love det vanskeligt for forældrene at finde barn-kun sundhedspolitikker.

Overkommelig pleje Act

Med passage af den økonomisk overkommelig pleje Act i 2010 kom love reformere måde forsikringsselskaber kan behandle børn med præ-eksisterende forhold. Loven fastslår, at ingen forsikringsselskab kan nægte forsikring til et barn er baseret på en allerede eksisterende helbredstilstand. Derudover skal alle politikker giver forebyggende pleje til barnet, såsom vaccinationer og regelmæssig sundhed screeninger, uden out-of-pocket omkostninger til forsikringstageren.

Resultat

På grund af reglerne i den økonomisk overkommelig pleje Act, mange sygeforsikringsselskaber ophørte med at tilbyde barnet kun sygesikring politikker. I stedet, forældre, der ønsker at købe sygeforsikring for deres børn skal føje dem til en eksisterende politik eller købe en ny politik, der omfatter en voksen forælder. Heldigvis, mange arbejdsgivere tilbyder familie sygeforsikring til Gruppepriser. Hvis din arbejdsgiver tilbyder ikke sundhedsforsikring eller du er selvstændig erhvervsdrivende, kan du nødt til at købe en individuel privat plan på din egen og omfatter dit barn på politikken.

CHIP

Hver stat i USA tilbyder et føderalt - og stat-sponsorerede sygeforsikring plan for børn kendt som CHIP eller Børnevitaminer sygeforsikring plan. Selv om berettigelsen til programmet er forskellig fra stat, er programmets formål at udvide omfattende sygeforsikring, herunder dental og vision ydelser til børn af lavindkomstfamilier. Nogle stater tillader familier med årlige indkomster på op til 300 procent af den føderale fattigdomsgrænse at kvalificere sig til CHIP dækning. CHIP fordele kommer på gratis eller reduceret præmier og lav i office co-betaler.

Overvejelser

Nogle stater bestiller forsikringsselskaber at tilbyde kun barn-politikker. For eksempel, i November 2010 mandat Kentucky forsikring kommissæren, at forsikringsselskaber tilbyder en årlig barn-kun tilmelding frist til alle børn, uanset om en voksen forælder gælder for sygeforsikring samt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com