Sådan Cure muskelspændinger

03/30/2014 by admin

Stress har negative bivirkninger på næsten hver del af kroppen. Mange mennesker bære overskydende stress og spændinger i muskler, især omkring ryg og nakke. Skader og trak muskler kan også bidrage til spændinger i musklerne i ryggen, skuldre eller nakke. Hvis du lider af muskelspændinger, er der mange muligheder for at reducere smerte og løsne dine muskler. Kombinere flere teknikker til at målrette mod både stress og muskler vil resultere i de hurtigste resultater.

Instruktioner

• Træk vejret dybt. Når du begynder at føle sig stresset eller frustreret, bruge dyb vejrtrækning teknikker til at hjælpe dig med at slappe af. Jo hurtigere kan du hjælpe med at fjerne dig selv fra kilde til stress, jo mere sandsynligt vil du være at undgå muskelspændinger.

• Lyt til musik. Alle har en yndlings sang eller band, der får dem til at føle sig afslappet. Hvis du finder dig selv med ryggen spændinger, der gør det vanskeligt at prøve andre behandlinger, kan blot distraherende dig med din yndlingsmusik hjælpe dig med at frigive stress længe nok til at slappe af dine muskler.

• Gå efter en løbetur, prøve yoga eller svømme. Motion har vist sig at hjælpe fjerne stress og løsne musklerne. Gå en lang gå eller jogge. Sørg for at strække efter du arbejder.

• Få en massage. En af de mest direkte måder at helbrede muskelspændinger er at se en professionel massør. Find en licenseret massage terapeut, du har tillid til og føler sig trygge ved.

• Tage et varmt brusebad eller badekar. Selvom varmen fra en varmepude vil hjælpe dine muskler slappe af, vil tage et varmt brusebad eller bad øge virkningerne. Øge din spændinger lindring ved at gøre det en boble bad.

• Slap af i et varmt karbad. De opvarmede dyser vil hjælpe dine muskler, frigive spændinger de holder og tid i et varmt karbad vil hjælpe dig slappe af og lindre spændinger.

Tips & advarsler

  • Se en læge, hvis dine muskelspændinger ikke viser tegn på lindring.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com