Tips om naturlige tyk sundt hår

04/07/2014 by admin

Der er mange ydre tegn på god sundhed herunder bløde, glødende hud, nice tænder og stærke negle-- og selvfølgelig, tyk og skinnende hår. Når folk har problemer med at opnå smukke hår på deres egne, kan de ty til parykker eller udvidelser. Men der er måder at få tykke, sundt hår den naturlige måde.

Kost til sundt hår

En af de vigtigste måder at opnå stærke, sunde hår er ved at sikre, at din kost er afbalanceret og indeholder tilstrækkelige protein og fedt. Mens du ikke bør spise for meget vil protein (som kan findes i magert kød) bidrage til at gøre dit hår stærkt. Sunde fedtstoffer kan findes i olivenolie eller nødder og vil sikre, at dit hår bliver skinnende. Hvis du ikke får nok protein eller fedt, dit hår vil være tørre, kedelige og svage. Når du ændrer din kost, vil du helt sikkert se en forskel i tykkelse og generelle sundhed af håret.

Kosttilskud til at forbedre dit hår

Hvis du har svært ved at få de anbefalede vitaminer og mineraler fra din almindelige kost, kan du overveje at tage et supplement. Der er nogle kosttilskud, som er specifikt for stærk hår. Mens de kan variere en smule, vil fleste af disse omfatte biotin, aminosyrer, zink og jern. Du bør konsultere din læge for at sikre, at det er sikkert for dig at tage kosttilskud, som giver mere end 100% af den anbefalede daglige indtagelse af vitamin eller mineral. Derudover skal du være forsigtig, hvis du i øjeblikket tager nogen receptpligtig medicin, der kan have en negativ interagerer med kosttilskud.

Hår behandlinger

Aktuel hår behandlinger bør ikke blive overset. Der er mange shampoo og balsam formuleret til at styrke hår og øge sundhed og tykkelse. Derudover kan naturlige at-home behandlinger også gøre dit hår ser stærkere og sundere. En pre shampoo hårmaske lavet med regelmæssige mayonnaise kan genoprette glans og glans til din manke. Alternativt kan olivenolie opvarmet i mikroovn og anvendes til hår før vask for at øge hår sundhed og styrke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com