Historie af kropsindpakninger

11/28/2012 by admin

Kropsindpakinger der bruges til at trække forurenende stoffer og toksiner fra kroppen ved hjælp af urter og mosser. Teorien går tilbage århundreder, og det er bevist, at Cleopatra brugt ler omslag som hudbehandlinger. Før undfangelsen af kroppen wraps vi anvendes i dag, mange i middelalderen påberåbt sennep som en måde at befri kroppen af disse skadelige frie radikaler. I dag, er kropsindpakninger udført i mange saloner og kurbade i verden.

Indførelsen i saloner

Kropsindpakninger begyndte at udføres i Saloner i USA i 1961. De viste store fremskridt med at reducere en tomme eller to fra kroppen efter 1 til 2 timer.

1970s

"The Phil Donahue Show," viste en fjernsynsudsendelse en kropsindpakning udføres og dokument en 1-tommer tab i løbet af episoden.

1981

Naturlægemidler kropsindpakning blev introduceret til sundhedspersonale og modtaget deres blåstempling.

Global anerkendelse

Kropsindpakninger blev støt populær over hele verden i de første 10 år. Stadig udføres for det meste i saloner, var de meget dyre og for det meste brugt af berømtheder og velhavende enkeltpersoner.

1990s

Salon industri ændrede sin markedsføring strategi og gjort kropsindpakninger overkommelige til general offentlig. Mænd og kvinder begyndte at deltage i at få kropsindpakninger som en hurtig måde at tabe inches og fjerne giftstoffer fra kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com