Anvendelser af Celestone

12/01/2012 by admin

Anvendelser af Celestone

Celestone er en oral suspension medicin anvendes til behandling af flere fælles og nogle ualmindelige medicinske tilstande. Celestone er en steroid med den aktive ingrediens betamethason. Betamethason arbejder med din krop til at forebygge og lindre betændelse ved at blokere frigivelse af stoffer, der forårsager betændelse. Betamethason er en genetiske variation af en anden stærk steroid kendt som Prednisolon; begge medikamenter er et kortikosteroid hormoner.

Allergi

Celestone er ordineret til patienter med svær allergi. Celestone er et hormon, binyrebarkhormon og tilhører den klasse glucocorteroid. Glucocorteroids undertrykke det naturlige forsvarssystem svar i din krop til at reducere den allergiske reaktion. Når du er stukket af en bi eller har en allergisk reaktion på noget, din krops forsvarssystem spark i og får området til at svulme. Celestone svækker din naturlige forsvar til at stoppe hævelsen.

Gigt

Gigt er en tilstand, hvor leddene i din krop svulme og forårsage mild til ekstreme ubehag. Gigt i sidste ende bærer ned dine led og ødelægger ben omkring leddene. I nogle situationer kan arthritis rejse til mindre og større organer som øjne og hud. Når store betændelse opstår, kan lægen bestille en Celestone indsprøjtning. Selv om denne medicin er typisk indtages oralt, kan alvorlige reaktioner berettige en steroid skudt.

Hvordan man kan tage det

Celestone er en oral suspension, hvilket betyder, at det kommer i flydende form. Bruge en kop eller dropper med tydeligt afmærkede dosering oplysninger til at måle den flydende medicin. En fuld 8-ounce glas mælk eller spise et lille mellemmåltid, når du tager denne medicin. Spise eller drikke vil forhindre en dårlig mave relateret til Celestone. Daglige brugere bør tage suspension før 9 am, da steroider kan føre til sove tab.

Forholdsregler

FDA placerer Celestone i kategori C for graviditet. Dette angiver, at der ikke er nok forskning at afgøre lægemiddelsikkerhed på ufødte børn. Celestone kunne passere gennem modermælken til en ammende spædbarn. Diskuter nogen sundhedsmæssige problemer med din sundhedspleje udbyder, før du tager en steroid medicin. Aldrig pludselig ophøre med en medicin.

Yderligere anvendelser

Celestone kan bruges til behandling af visse blodsygdomme, hudsygdomme og lymfom. Det bruges til behandling af sygdomme, der ikke reagerer på traditionelle steroid behandling. Celestone er ikke anvendes til mindre sæsonbetonet allergi, da det er en stærk medicin. Tale med din læge om eventuelle mulige bivirkninger med Celestone. Tale med apoteket om muligt lægemiddelinteraktioner, foreskrevne og over-the-counter, mens du tager Celestone.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com