Hvorfor folk bruge kokain?

12/18/2012 by admin

Hvorfor folk bruge kokain?

Kokain stammer fra bladene af den kakao bush, hvor det er mest dyrket i Peru, Columbia og Sydamerika. Det er en schedule II narkotika, der betyder, at det har alvorlige potentiale til at blive vanedannende og misbrugte, ifølge cocainedrugaddiction.com. Folk bruger kokain for den høje, de får fra det-- og afhængighed kan opstå meget hurtigt.

Høje

Når kokain når hjernen, frigivet dopamin. Dopamin forårsager en person til at føle euforisk og en bølge af energi. Det kan give brugeren en følelse af kontrol. Kokain er et større parti stof på grund af sin euforiske virkning og cocainedrugaddiction.com stater, der efter et par bruger, du kan begynde at miste evnen til at nægte at tage stoffet.

Afhængighed

En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Neuropsychopharmacology udtalte i 2005, at 5 procent af folk, der bruger kokain for første gang vil blive afhængig. De pleasureable virkninger af kokain kan fortage sig efter kun en time, forlader brugeren ønske mere af den samme spændende følelse.

Tilbagefald

Myaddiction.com, at tilbagefald satser blandt kokain brugere 94 procent, hvilket gør dette stof, en af de sværeste at vellykket behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com